Jak by ktoś z Rzeszowa lub okolic był w Dębicy to mam kilkanaście naklejek dla Was. Oczywiście jak kto jest chętny
![]()
Jak by ktoś z Rzeszowa lub okolic był w Dębicy to mam kilkanaście naklejek dla Was. Oczywiście jak kto jest chętny
![]()
Amantes amentes
Zakochani są jak szaleńcy.
Jutro na parkingu tesco raczej ciężko będzie się zmieścić
![]()
Były: Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 16V @175KM/374Nm tuned by weloo [galeria na Flickr] | Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8V
Chetnie wpadne ale wieczorem klo 19 wam jak pasuje
ja tam będę od ok 11-12
Słuchajcie ma ktoś może do odsprzedania 1szt ramek klubowskich, wystarczy tylko bialo-czerwony pasek alfoholicy?
Ja chyba mam, gdzie mieszkasz? Odezwij się na PW, będę jechał za chwilę do sklepu to Ci mogę gdzieś podrzucić
Były: Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 16V @175KM/374Nm tuned by weloo [galeria na Flickr] | Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8V
Mam propozycję. Przydałoby się ustalić na sztywno cykliczny termin spotów w Rzeszowie. Dzień tygodnia , godzina i cykliczność (co tydzień , co dwa , raz w miesiącu itp.) Kto mógłby przyjechać ten przyjedzieRzucam na dobry początek : Podpromie w każdy piątek o 18 (lub 19) . Co Wy na to ?
Witam!Dobry choć stary pomysł!Jestem za choć doświadczenie podpowiada mi cichutko że co tydzień to za często(może w pierwszy lub ostatni piątek miesiąca?)Ale to tylko moja sugestia-dla mnie może być każdy piątek.Pozdrawiam Tomasz
Też jestem za kiedyś to funkcjonowało, był stały termin, stałe miejsce i czasem było dwa, trzy samochody a czasami po kilkanaście, nie tylko z Rzeszowa więc jestem za powrotem do tradycji.