Wczoraj na Robotniczej koło Wagonowej srebrna 156 na ramkach klubowych z Oleśnicyz właścicielem naprawiającym nam drogi. Pozdrowionka były![]()
Wczoraj na Robotniczej koło Wagonowej srebrna 156 na ramkach klubowych z Oleśnicyz właścicielem naprawiającym nam drogi. Pozdrowionka były![]()
Widziana codziennie w Lubinie srebrna AR 156 FL SW, tablica GTC.... w forumowej ramce pod Zakładem Górniczym Lubin Wschodni, 1 zmiany.
Alfa Romeo - "bez serca bylibyśmy jedynie maszynami"
pozdro dla kolegi w 156, który stanął na Bielanach przy maku ok 22 wczoraj.
nie wiem czy kolega nie z forum, bo dałem mu wizytówkę za szybę i gdy wracał do samochodu to uśmiechnął się i kiwnął ręką w naszą stronęstaliśmy 50 metrów obok.
Adam
Wczoraj Maykee na Grach ulicznych![]()
PUSSYWAGON ON TOUR...
czyja taka ładniutka, chociaż w "kaloryferowym" kolorze (znaczy się srebrnym)stoi kolejny dzień na Trzebnickiej?
Jak nie przepadam za lakierem w tym kolorze, bo przeważnie jest zaniedbany, to ten jest pierwsza klasa.
Alfa ma lotkę.
ja i ona - "iniemamocne"
Dziś widziana ciemnozielona 145 w Środzie Śląskiej zaparkowana w okolicach ul Flamandzkiej na klubowych ramkach
-------------------------
AR 156 2.4jtd, 191/360 - jest
Lancia Dedra 1.6 16V - jest
AR 166 3.0 V6 - była
AR 166 3.0 V6 Sportronic - jest
A ja dziś raina widziałem pod jego garażem.
Albo mi się wydawało, albo rowerami handlował
PS. Dzięki za kółko![]()
była 1999 Alfa Romeo 146 1.4 TS
była 2004 Alfa Romeo 156 1.9 M-jet
była 2002 Alfa Romeo 156 2.4 JTD
była 2000 Alfa Romeo 145 1.9 JTD
była 2005 Alfa Romeo 156 2.4 M-jet
jest 2010 Alfa Romeo 159 1.9 JTDM
-------------------------------------
Widziany w Paszowicach kolega 156X chyba (156 po FL, tablice ERA xxxx)Tzn kolega jako pierwszy mnie zauważył i mrugnął światłami, ja (akurat jako pasażer) pomachałam
![]()