Odkurzona,plak poszedł w ruch,CB dostrojone. Miała byc jeszcze kąpiel,ale jutro byłaby taka sama![]()
Odkurzona,plak poszedł w ruch,CB dostrojone. Miała byc jeszcze kąpiel,ale jutro byłaby taka sama![]()
Wymieniony filtr powietrza i przepływka (niestety g. to dało i jutro jadę do salonu FIATA pod kompa).
A ja dzisiaj po 4 dniach rozstania, wreszcie pojeździłem dzisiaj swoją Alfą 33. Bella cała w skowronkach, normalnie wszystko co jeszcze klika dni temu nie działało nagle zaczęło działać - spryskiwacze, podświetlenie prędkościomierza.
Alfa Romeo to rodzaj choroby, entuzjazm do czegoś co w podstawowej funkcji jest tylko środkiem transportu, to sposób na życie, szczególny rodzaj percepcji pojazdu wyposażonego w silnik
Dziś sporo zrobione: podświetlenie kokpitu głównego i obortomierza, naprawa tylnej kanapy (zszycie rozdarcia), wymiana termostatu, wahacza prawego dolnego, tuleji z tyłu, wymiana oleju.![]()
Oby przy niej było już coraz mniej pracy !![]()
Wczoraj Bella dostała nowe przeguby zewnętrzne i śpiewająco przeszła przegląd rejestracyjny![]()
a u mnie wymieniony rozrząd.
wymieniony napinacz (+ geometria w bonusie)
żeby nikt nie mowił, że świerszczem jeżdżę![]()
Z Alfą jak z kobietą - trzeba wiedzieć jak się z nią obchodzić
Wymieniłem świece, tradycyjnie ukręcając jedną...
Pozdrawiam.
- Rafał
dostała na nowy rok regulację luzów zaworowych![]()
Poprawiłem spasowanie plastików przy kierownicy, bo tarły o kierę przy kręceniu w lewo...
„Własnością człowieka jest zniknąć, śpieszmy się śmiać ze wszystkiego.”
Blaise Cendrars