Pozdrowienia dla 'Loli GTA' spoglądającej na mnie przez szybkę w pracy
Sorki, ale musiałem uciekać ze skrzyżowania bo po kursanta śmigałem, ale zdążyłem się uśmiechnąć![]()
Było: Fiat Uno 1.1 60S, Fiat Punto II 1.2 8v, AR 145 Edizione Sportiva, AR 147 Q2 Ducati Corse, Fiat Stilo Abarth, Alfa Romeo 145 2.0 16v 155KM Quadrifoglio
Jest: Maserati GranTurismo 4.7 S, Seat Leon 5F Cupra, Toyota Yaris IV
pozdro dla ryloona ktorego wpuszczalem na ul K.Miarki z ul.Rybnickiej/Żorskiej (mozliwe ze mnie niepoznal bo jechalem sluzbowym lanosem z kogutem na dachu)
i pozdro dla Slavika ktory takze mnie niezauwazyl (moze przez ten mundur i sluzbowego lanosa) jak przez ganinex przejezdzal a ja przy aucie stalem
Dzisiejsza trasa Mysłowice-Lublin-Mysłowice
Pozdrowienia dla 156tki na włączonych halogenach i ramkach klubowychrej nie wiem jaka, kolor też nie wiem ale jasny jak pamiętam
pomachał, odmachałem
a gdzie to było, to kurde nie wiemw Lublinie bodajże
![]()
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KMAlfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KMAlfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16
Alfa 156 2.4 JTD CF2 136@175 KM 370 NM Sportpack
"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"
Pozdrawiam tatę Jagiela, wyjeżdżającego z Kauflandu w stronę os. Karpackiego ok. 12:30 w BB. Cóż, nieodmachane... Może następnym razem.
PS: Srebrna Toyota Yaris na 'L' i machający instruktor to raczej na pewno Ja![]()
Było: Fiat Uno 1.1 60S, Fiat Punto II 1.2 8v, AR 145 Edizione Sportiva, AR 147 Q2 Ducati Corse, Fiat Stilo Abarth, Alfa Romeo 145 2.0 16v 155KM Quadrifoglio
Jest: Maserati GranTurismo 4.7 S, Seat Leon 5F Cupra, Toyota Yaris IV
Dzisiaj, Wielicka okolo 15:45, czerwona 156 na ramkach klubowych. Ja stalem w korku. Zaczalem machac, jak juz mnie mijala...![]()
Pozdrowienia dla czarnej 156 SWD mijanej dzisiaj w PawłowicachZa późno zauważyłam i nie odmachałam
Ale witam się tutaj
![]()
Alfa Romeo 156 1.8 TS 2000 była i długo służyła
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 2010 jest i ................