Pozdro dla kierownika 156 SW FL na rzeszowskich blachach widzianego w miejscowości Smerek w Bieszczadach.
1970 cm z sekwencyjnym wtryskiem LPG. Wolę pchać moją Alfę niż jeździć VW!!
pozdrowienia dla srebrnej 156 RDE na ramkach widzianej dzisiaj okolo 21 na rondzie w Dębicy jadącej w stronę Żyrakowaszedłem piechotką machnąłem ale pewnie nie widziałeś
btw. pozdrawiam
![]()
przyznaje, nie widzialemrowniez pzodrawiam
Z powodów osobistych i światopoglądowych odmawiam składania zeznań.
PILKA NOZNA DLA KIBOLI !!!
no ciemno już było, a ja tak krajem z % szedłem to wieszpatrzę Bella na ramkach to macham
jeszcze sobie przypomniałem białą alfę (chyba mito, ale głowy nie dam uciąć) w piątek coś koło 9. jadące w stronę galerii Graffica w Rzeszowie) mrugnąłem zieloną 147 ale gadałeś przez tel i nie wiem czy widziałeś![]()
Ostatnio edytowane przez Hundzflot7 ; 21-10-2012 o 00:40
Pozdrowienia dla "Czarnego" widzianego dzisiaj przed 16 obok dworca PKS w Dębicy![]()
no jechalem bylem tam ok.15:50.Przepraszam nie widzialem Cie.Rowniez Pozdrawiam
pozdrowienia dla:
- żony Piotra_C spotkanej dzisiaj na Cieplińskiego ok godz 15. Coś tam w tym Mito brakowało z tyłu...?jak zwykle pomachane i odmachane
- kierowniczki 156 SW FL na ramkach klubowych spotkanej na Obrońców Poczty Gdańskiej (gdzieś koło 10 chyba), także ręce w górze
- kierownika ciemnej 147 bez ramek, z którym minąłem się między parkingami przy Nowym Świecie ok 10
Ostatnio edytowane przez marcnow ; 22-10-2012 o 18:42
A no to respect w takim razie![]()
ps. żarówki w kierunkach też masz przepalone![]()