A o której to było, to chyba ja byłem
Pozdrawiam
A o której to było, to chyba ja byłem
Pozdrawiam
Koło godziny 16 :30 mniej więcej![]()
Alfa Romeo 156 1.8 TS 2000 była i długo służyła
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 2010 jest i ................
Pozdrowienia dla załogi srebrnej AR 156 z tablicami SRC3.... widzianej dziś nieco po godz. 12 w Raciborzu na ul. Kościuszki, oraz dla kierownika również srebrnej AR 147 (tablice SRC6...) zauważonego na objeździe w Polskiej Cerekwi i na koniec pozdro dla kierowcy czarnej AR 147 (tablice chyba OK) widzianego na parkingu w Długomiłowicach
pozdrowienia dla czarnej 156 fl sport wagon na rejstracji KR mijanej bodajrze w nowym targu. Pomachane omachane.
pozdrowka rowniez dla czarnej 156 (bodajze v6) na rej KBR ktora zrownala sie moze z 30 min temu na wysokosci czechowic. kolega potem na shela zjerzdzal. poznalem autko w ostatnim momecie i niezdarzylem kiwnac
pozdrowionka dla Kolegi z czarnego Mito widziany kolo szkoy Zeg wjexdzajacy na rondo ja szedlem z prowiantem bo jak wiaodmo przestawil mi sie rozrzad i alfa stoi w radomiu i bedzie przeszczep
Jak to bocian jest że my nigdy nie możemy się spotkać moja alfa codziennie stoi w Będzinie a Ciebie nidzy nie spotkałem na drodze
WYprzedzałem wczoraj klubowicza (tak sądzę po ramkach) w ciemnej 166 z numerami SJZ. Spotkany w Skoczowie, choć ja jechałem... Thalią żony :|
Ktoś się ujawni?