21/22.11.09
05/06.12.09
inny - jaki ? napisz..
ano fajnie było, nie powiem. Plaza, w Krokusie nie mielismy mozliwości swobodnego "rozsiądnięcia się". Cieszę się, że hhistorie związane z multiplą mojego kumpla się podobały, postanowił następnym razem wziąć udział czynnie w spocie - przyjechać mulpą, a nie jako mój pasażer![]()
Sorki wielkie że mnie nie było ale miałem przygodę
mianowicie Alfa stała od wtorku na parkingu pod firma i wczoraj ruszam i czuje że jekos dziwnie auto pływa zatrzymuje sie patrze koło luźne
przygadam sie dalej a wszystkie śruby w 4 kołach poluzowane i nie wiem czy ktos chciał mojej śmierci czy ktos sobie przygotował juz żeby mi ukraść felgi
i dzisiaj cały dzień bede sprawdzał nagranie z monitoringu
nie podaruje skurw...la tego, chcieli moja Kochana Alfe bez bucików zostawić
i pojechałem do mechanika posprawdzać zawieszenie itp ale na szczęście nic więcej nie zrobili
Ciesz się, że nie masz DPF-a. Mojemu kumplowi w Mercu w nocy na parkingu wycięli
Ciekawe, że nikt nic nie słyszał i nikt nic nie widział...
Pewno komuś się spodobał wzór felg... kupuj predko zapezpieczenia np. McGard sa bardzo dobre jakościowo
hmm, ktoś wspominał o jakimś większym spocie regionalnym - kiedy i gdzie ma się takowy odbyć?
w krakowie pewnie jakoś w kwietniu![]()
Today we are living our future memories..
PiteR wylazisz z windy w galerii krakowskiej z taaaakim wielkim plecakiem i znajomych nie poznajesz :p
Diagnostyka komputerowa, kasowanie błędów
Sprzedam Alfe 145!
co ile takie spotkania są?może bym się wreszcie na jakiś załapał.