Ogólnie to trzeba było przyjechać na spot i się wypowiedzieć. Nie ma już zmian.
Ogólnie to trzeba było przyjechać na spot i się wypowiedzieć. Nie ma już zmian.
5 : 1 i wszystko jasne
oj przepraszam, mój błąd, trochę mi się wychowania zapomniało - na starcie powinienem był się przywitać, ale już nadrabiamJako początkujący Alfista witam towarzyszy z konińskiej ziemi, na ulicach można wypatrywać czarnej 147 FL na PN (którą pewnie niedługo też pokażę na forum) i liczę, że czasem mnie wskazówką wspomożecie, a może i na jakiś spot kiedyś się uda zawitać
Jeszcze raz więc ponawiam moje pytanie - orientujecie się czy gdzieś w naszych okolicach robią renowację felg? Mam na myśli lakierowanie/piaskowanie, tego typu sprawy.
ja też bym chętnie nabył nr 3
Alfa, czyli walka serca z rozumem
WitamyLakierowanie: firma skorpion w Modle Królewskiej na przeciwko magazynów Avansu a prostowanie np Kazimierz Biskupi wulkanizator/mechanik koło myjni bezdotykowej.
- - - Updated - - -
Ogłaszam spontan o 18 w Sobotę na parkingu OSIR w Ślesinie ! Trzeba wykorzystać piękną pogodę i musicie posłuchać mojego nowego audio w belli![]()
[QUOTE=Xofer;1165409]WitamyLakierowanie: firma skorpion w Modle Królewskiej na przeciwko magazynów Avansu a prostowanie np Kazimierz Biskupi wulkanizator/mechanik koło myjni bezdotykowej.
- - - Updated - - -
W kazimierzu już nie prostuje.. Wyprostować możesz w Rudzicy albo w And Gumie na torowej ja tam ostatnio prostowałem i niby było ok może nie idealnie ale nic nie biło po tym zabiegu...
co do spota nie dam rade w sobote :/ jeśli chodzi o koszulki to by jakas rozmiarówka się przydała żeby każdy mógł sobie dopasować... i podać ile sztuk itp
to sa chętni na jutro?? bo w sumie to mam ochote się napie#$@$ć![]()
czarny dym power!!!
ja odpadam, mecz w Kleczewie i Gośka do 22.00 w arbaicie
5 : 1 i wszystko jasne