pewnie pomyliłem, dzisiaj jestem nie do życia, może to było samo rz?hihi
![]()
pewnie pomyliłem, dzisiaj jestem nie do życia, może to było samo rz?hihi
![]()
Pozdrowienia dla właściciela srebrnej 156 1,8 TS spotkanego u Marcina na weselu![]()
Pozdrowienia dla kolegi, którego nicku nie znam, ale spotkaliśmy się dzisiaj na BP w Lubartowie. Pogadane![]()
ps. zapomniałam powiedzieć, że masz ładne chryzantemy![]()
Pozdro dla Lobov'a widzianego dzisiaj parę minut po 8 w Woli Dalszej koło wiaduktu i dla czarnej (?) 147 RLA chyba na ramkach która jechała chwilkę później.
159 SW 1.9 JTS 16V 2006r.
147 1.9 JTD 8V 2004r.
Macku nie pomykales dzis przypadkiem w strone Dębicy ok.15:20??Jechalem w strone Ropczyc i w Luizjanie(Lubzinie) mijalem sie z podobna do Twojej alfa.Nie zdazylem zauwazyc czy na ramkach czy nie.Jezeli to byles Ty to Pozdrawiam,a jezeli to nie Ty to rowniez Pozdrawiam z tym ze Tamta osobe![]()
Pozdrowienia dla srebrnej 147 na ramkach, widzianą na światłach obwodnicy Ropczyc koło 18 mrugałem, kombinowałem ale zero odzewu. hmm mam nadzieje że nikogo nie wystraszyłem![]()
Dominiku ja to najczesciej Ciebie namierzam w Jubilatce jak jestes bez Lucyny bo wtedy jestes najwolniejszy i latwo Cie przyuwazyc
.Tak na marginesie mam do Ciebie pytanko.Moglbym podjechac w ktorys dzien do Ciebie??Wpialbys mnie w FESa bo mi wyskoczyl blad VDS/Hill Holder.W sumie zniknal ale nie wiem co by to moglo byc-czujnik polozenia pedalu sprzegla,przelacznik na pedale hamulca,modul VDS/HH,centralka wtryskowa.Ponoc wszystko to moze byc.Pozdrawiam