Nie dość, ze autobusem to jeszcze z szoferem. Dzięki za wyrozumiałość dla świeżaków
![]()
Nie dość, ze autobusem to jeszcze z szoferem. Dzięki za wyrozumiałość dla świeżaków
![]()
No ja już w domuDzięki chłopaki za próbę udowodnienia, że moja Alfa nie ma cofanego licznika
![]()
Jak już wracałem to jechał ten gość rekinem ale już tak nie szalał![]()
Alfa Romeo 156 Arcydzieło Designu - Czasopismo "MOTOR"
22:45 i już pustki. Co tak wszyscy zwiali? Tyle luda co dzisiaj to widziałem tylko przed wakacjami.
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KMAlfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KMAlfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16
Alfa 156 2.4 JTD CF2 136@175 KM 370 NM Sportpack
"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"
dzięki za spota, wypite piwo i big maca bez srakiale Justyna ledwie dotarła do domu i sraka izane coś jest w tych fast foodach albo brak dezynfekcji piwem
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KMAlfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KMAlfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16
Alfa 156 2.4 JTD CF2 136@175 KM 370 NM Sportpack
"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"
Mi na razie nic nie jest, ale może "atrakcje" jeszcze przede mnąDzięki za miłe spotkanko
Na następny raz przywiozę więcej Krówek...A Tobie Mike zdążyłem tylko zatitać na przywitanie jak byłeś na rondzie he he...
No to hop!
To będzie ostatni czwartek w który będę prowadził zapisy i zarówno zbierał pieniądze na SCP![]()
O której 19 20 ?