Gratulacje
Rabat wywalczyłeś podobny do mojego, ja 23%.
Kolor,konfiguracja te same, jedynie koła mam 16"...
Szerokości i bezawaryjnosci![]()
Wysłane z mojego SM-T813 przy użyciu Tapatalka
Gratulacje
Rabat wywalczyłeś podobny do mojego, ja 23%.
Kolor,konfiguracja te same, jedynie koła mam 16"...
Szerokości i bezawaryjnosci![]()
jak 16 jak prawie 17?![]()
No tak... Ale kupiłem z 16"
Porównałem zakup kolegi do mojego![]()
Witam Wszystkich!
Noszę się z zamiarem kupna julki. Na weekend dostałem 150km z pakietem veloce, jeździło się fajnie. Na tyle fajnie że zamiast wersji 120km którą chciałem kupić pierwotnie waham się pomiędzy 170km z automatem i 240km. Auto ma służyć we większości do jazdy po mieście, przedszkole, zakupy, etc. Za miastem pewnie też ale to raczej max 20% przebiegu. Rabat jaki dostałem na auto z 2018r to 14%.
Pozdrawiam. Seba
Hejo,
Orientuje się ktoś w temacie Adroid Auto dla Giulietty? W listopadzie konfigurowalem Giuliettę, w sumie przy współpracy z jednym z delaerów (konfigurator na stronie nie pokazywał wszystkich opcji z resztą jest tak do dziś).
W wersji Veloce był dostępny Pakiet Tech oferujący system multimedialny 7" który miał również obsługiwać Android Auto, są również na yt filmiki z tym pakietem.
https://www.youtube.com/watch?v=LF6uh6ETdjw
Teraz niestety opcja ta zniknęła już z konfiguratora, a nie chciałbym się czasem wkopać w 5.5" multimedia bez żadnej navi etc.
Pozdrawiam,
Kuba.
Pojawił się nowy cennik uwzględniający nową wersję "Sport"
http://www.alfaromeo.pl/content/dam/...tta%202018.pdf
Mamy też "Misano Blue" w kolorystyce![]()
Ostatnio edytowane przez mcwaw ; 09-02-2018 o 19:50
Przeglądając nowy cennik to sporo przyoszczędzili na wersji Veloce - teraz w standardzie są fotele materiał + alcantara. Skóra + alcantara to dopłata 4000 zł (u mnie z rocznika 2016 była w standardzie). Reflektory bi-ksenon też miałem w standardzie - teraz dopłata 3360 zł. Czujniki parkowania przednie i tylne 1000 zł (był standard)....
- - - Updated - - -
Zwracam honor, sprawdziłem stare cenniki i moja wersja podstawowa to było 123000 zł teraz cena wyjściowa to 114900 zł czyli 8100 zł mniej.