20.00![]()
20.00![]()
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KMAlfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KMAlfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16
Alfa 156 2.4 JTD CF2 136@175 KM 370 NM Sportpack
"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"
nie można wczesniej cos bo musze na 22 do roboty jechać
wcześniej za dużo cywilów i nie ma kaj się upchać, bez sensu
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KMAlfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KMAlfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16
"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"
Tym , razem nie odpuszczę, co prawda samochód w stanie rozkładu
Ale pojawię się 155-tka
Dajcie na PW jakiś namiar tel alb coś , i na którą się zjawić .
ja też będęa co...
I'd rather push my ALFA than drive a BMW... (or AUDI)
I co była sraczka ?
pewnie mieli ale się nie przyznają bo nie są wylewni![]()
Spoko - sraczka to dziwaczka dopadnie tylko tego co nie wie dlaczego ???Dzięki za spota i szybki powrót (normalne) do domku - Izane
![]()
Dzieki za wczorajszego spota, chyba wakacje sie kończą, bo troszkę osób się zjechałoOby tak dalej.
Pytanie do włascieli TS-ów, macie może niepotrzebną już, starą rolkę prowadzącą z rozrządu ??? Jesli tak to prosze o info. Rolka napinacza paska wielorowkowego mi się wysypała, a ta z rozrządu pasuje jak ulał.
Pozdrawiam.
ja też dziękujęfajnie było Was znowu spotkać
tylko cosik krótko ten spot trwał...
![]()
I'd rather push my ALFA than drive a BMW... (or AUDI)