To w takim razie ile dałeś za komplet??
Dunlop droższy bo pewnie z 2k z tego co widziałem? Ja dałem 1,6. Jestem względnie zadowolony jeśli idzie o generowany szum, nie jest to uciążliwe ale przyznaje że słyszalne, może gdybym miał benzynę było by do czego się przyczepić a tak klekot połączony z szumem powietrza i opon...melodia[emoji23] a Serio Falkeny fajne! dobrze trzymają auto, nie mam jeszcze wrażeń po jeździe na mokrym póki co 400 km spokojnej jazdy, zobaczymy ile posłużą. W tej cenie uważam zakup za udany
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Ja mam Falkeny FK452 bodajże ( jodła) i przy obniżeniu i negatywie na kołach tragicznie głośne. W przedziale 40-70 szumią jak rozpadajace się łożyska.
Wysłane z mojego LT26i przy użyciu Tapatalka
Ja tak miałem ze wcześniejszymi jodełkami Sunny, tragedia, przy zwalnianiu i prędkości miejskiej wrażenie konających łożysk. Te Azenis są asymetryczne, jest zdecydowanie lepiej
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Dębica hp2, ciche na etykiecie i ciche na drodze, jak by ich w ogóle nie było. Dobre na mokrym, podejrzanie dobre. Gorsze na sucho ale i tak jest bezpiecznie, przewidywalnie ale miałem lepsze (za to szybko znikały)
Relacja cena-jakość bardzo dobra. Jazda dynamiczna, szybka i samochód wymagający.
Polecam. Szczególnie za niski poziom hałasu i trzymaniu na mokrym.
Mustang 2012 3.7 V6 , na razie musi wystarczyć...
A w jakim rozmiarze :>? Ja również mogę polecić dęby uhp 2. Cena do jakości rewelacja.
Te Dębice wspomniane , to ponoć to samo co Sava Intensa UHP - faktycznie pamiętam jak kilka lat temu ją zakładałem to komfort i cisza i po prostu przyzwoita opona na co dzień. Ale warto przebiegi robić na niej żeby się zużywała, bo drugi jeszcze nie, ale trzeci sezon w chłodniejsze dni i mokre już nie taka fajna, ot twardnieje, a później już bardzo wyraźnie.
A ten Falken Azenis bardzo fajnie w testach wypada, bym chyba brał mając kupować coś nowego , chyba że Nokian zLine byłby tańszy.
Jezdziles na UHP czy UHP 2? Bo uhp 2 wyszło w tym albo zeszłym roku jakoś