Jeżeli chodzi o mnie to z navi bez CBNapisał Fred
Jeżeli chodzi o mnie to z navi bez CBNapisał Fred
Navi napewno, CB postaram się mieć.
Ja navi
Alfa i jej ochroniarz
u mnie narazie nic sie nie dzieje![]()
Do kiedy można się zapisywac? Na chwilę obecną jest to dla mnie mocno trudny temat, jako że nie chciałbym byc jedynym wyrzutkiem z bmw.Mam nadzieję, że do końca marca wszystko się u mnie wyklaruje i będę miał jasnośc, CZY i CZYM będę mógł jechac.
http://www.facebook.com/75modificata/ <- opowieść o trudnej i burzliwej miłości ;-)
Ja jestem w trakcie rejestracji, dodałem już fotki auta zostało tylko dodać fotkę auta z właścicielem, zapisać się do listy i gotowe. Co do drogi to chętnie umówiłbym się z kimś kto jedzie z krk, żeby dołączyć razem do pozostałych w umówionym wcześniej miejscu, nawigacja jest, ewentualnie mogę wziąć krótkofalówki zamiast CB. Na pokładzie będą prawdopodobnie 4 osoby (razem ze mną), jeśli się ktoś wykruszy to dam znać, że mogę jeszcze kogoś zabrać.
pozdrawiam
Ja się będę dopiero w sobotę rejestrował bo nie mam zdjęcia na tle Alfy:wink:
Zauważyłam że w tym roku rejestracja przebiega trochę inaczej niż w roku ubiegłym. Te osoby które czekają na decyzję lub które dopiero zamierzają się zarejestrować, miejcie na uwadze uzupełnienie całego profilu.
Po wrzuceniu zdjęć na stronę AlfaAmore w zakładce My cars pojawią się miniaturki zdjęć waszych samochodów. Obok nich trzy przyciski z ołówkiem, ze zdjęciami i książeczką. Klikamy w ołóweczek i oprócz żółtych pól (które do tej pory były tylko wymagane) uzupełniamy resztę: details, extra equipment (ewentualnie others). W przeciwnym wypadku dostaniecie takiego samego maila jak koledzy że należy opisać swój samochód.
Dario_83, z tego co widziałam na AA Węgrzy stosują patentDo zdjęcia autka doklejają swoją podobiznę
Jeśli nie masz sposobności cyknąć sobie fotki to wklej coś takiego
1. Fred & Kate
2. Łukasz K.
3. bobryt + Ania
4. robak#21 + Kasia
5. peteja_43 + Mirella
6. DDEvil & Natalia
7. moninika + Jarek
8. hajper + Dorota
9. pentek+Edzia+Kamil
10. Superjahu007
11. Ferrari-1 + Ferrari junior
12. Paweł156 + Dorcia
Jak juz wszyscy pisza to ja tez bede mial NAVI napewno automapa calej europy ze szegolowymi mapami poszczegolnych krajow. Jak rowniez CB (chyba :roll: )
jest!jest!
jest!
Kate, ja uzupełniłem cały profil, ale nie wklejałem swojego zdjęcia, jedynie samego samochodu
M@T - z Lublina będzie jechać kilka Alfuni, jedziemy przez Kraków pewnie, więc będziemy mogli Cię zahaczyć jeśli chcesz
1. Fred & Kate
2. Łukasz K.
3. bobryt + Ania
4. robak#21 + Kasia
5. peteja_43 + Mirella
6. DDEvil & Natalia
7. moninika + Jarek
8. hajper + Dorota
9. pentek+Edzia+Kamil
10. Superjahu007
11. Ferrari-1 + Ferrari junior
12. Paweł156 + Dorcia