Pewnie ten syf na podwoziu i kilka lat zaniedbań serwisowych odstraszają. Niestety...
Poza tym, nie od dziś wiadomo, że najładniejsze Alfy są w kolorze czarnym - wszystkie inne mają mniejsze branie![]()
Pewnie ten syf na podwoziu i kilka lat zaniedbań serwisowych odstraszają. Niestety...
Poza tym, nie od dziś wiadomo, że najładniejsze Alfy są w kolorze czarnym - wszystkie inne mają mniejsze branie![]()
Coś w tym jest ...ale jeszcze dobrze wypucowane rosso też robi robotę...zwłaszcza na gtv i jak ma do tego pakiecik cup.to już pełnia szczęścia
Ciekawe jak by wyglądała moja czarna z pakietem cup.? na pewno bardziej wyrazisty jest w czerwieni .
Czerń Nero 601 i czerwień Rosso 130 tak samo dobrze leżą, jako imo 2 najlepsze kolory dla Alf, jednak ta ostatnia bardzo płowieje... Dlatego wybór jest oczywisty![]()
Moja mogła by wyglądać tak ... może felgi bym zmienił ale...
A tu wersja dla Tytusa bez progów bo był niegrzeczny cały rok...
Nie wiem jaki kolor ma Supabache ,bo tez bym mu załatwił....
Ma któryś drukarkę 3D...?...może to śmieszny pomysł aleee?....drukują takie cuda na tym to i może pakiet cup. by ktoś zrobił....
Ostatnio edytowane przez maras37 ; 11-12-2014 o 16:39
Hahaha! Ja niegrzeczny?! ;P Supabache też ma czarną ;) Natomiast Maras, kolego, chciałbym zauważyć, że obie mają czerwone wnętrze jak moja, więc jestem krok bliżej ;P
Faktycznie ta górna dużo ładniejsza, jakość zdjęcia też zresztą wyższa, ale felgi to do jakiegoś SUVa a nie auta sportowego ;) Felgi z dolnego pojazdu dużo ładniejsze ;)
Pewnie by wydrukowali, pytanie tylko jak długo by posłużyło.
Z kolorem foteli na pierwszej fotce bym polemizował, bardziej mi to na brązowe wygląda wersja elegant takie jak ma Tomi .Zdjęcie jest tak zrobione że trudno określić więc cofasz się krok do tyłu....
Felgi z drugiej fotki to Tomasony ,biorę je pod uwagę przy zmianie na wiosnę...
Ostatnio edytowane przez maras37 ; 11-12-2014 o 17:40
Masz rację, brązowe też mogą być, ale ja stawiam na czerwone zza przyciemnionych szyb ;) i pozostawmy ten spór nierozstrzygniętym ;)
Robią wrażenie ;) Ja ciułam na takie (nie wiem jak się nazywają, więc wrzucam link) http://allegro.pl/felgi-17-5x98-alfa...868514193.html
To jest też bardzo fajna felga ,ale zastanów się jeszcze.Wiele osób uważa ,że kompletnie nie leży na gtv ale wiadomo o gustach i pieniądzach dżentelmeni nie rozmawiają..jest wiele felg które mnie się bardzo podobają w tym te co pokazałeś ,a nie wiedzieć czemu na naszych gtv wyglądają kiepsko..
pewniakami są telefony 17'' ale wiadomo każdy szuka czegoś innego by się odróżnić.Przyznam ,że ja też szukam alternatywy na bezsprzeczny nr,1 telefon 17''.
Co do pakietu cup. coraz bardziej on mi się podoba ,choć sam się sobie dziwię bo zawsze byłem no i w sumie nadal jestem przeciwnikiem montowania pługo-odśnieżarek ,zawsze byłem za oryginalnym wyglądem auta .No ale pakiet cup. jest przecież pakietem ori. do tego samochodu i ze względu na swoja rzadkość mógł bym się na coś takiego kiedyś skusić....odstraszają ceny niestety.
Ostatnio edytowane przez maras37 ; 11-12-2014 o 18:08
to są chińczyki nie wiem czy wiesz...
wiem ,ale pominąłem ten fakt ,mając nadzieję że pokazał tą aukcję przykładowo.