Witajcie
Czy taki zestaw, bedzie pasowal do 159 SW?
MICHELIN PRIMACY PA3 i WINTERSTAR POINT S 205/55/16 91H DOT 2807,2809
2 x 8 i 2 x 5,5 mm
Felgi : 7 x 16 ET 35 ; KBA 45985- 2007R.
Pozdrawiam
Adrian
Witajcie
Czy taki zestaw, bedzie pasowal do 159 SW?
MICHELIN PRIMACY PA3 i WINTERSTAR POINT S 205/55/16 91H DOT 2807,2809
2 x 8 i 2 x 5,5 mm
Felgi : 7 x 16 ET 35 ; KBA 45985- 2007R.
Pozdrawiam
Adrian
Bardziej martwie sie, o to, czy te felgi beda pasowaly![]()
Point S to chyba opony sprzedawane w punktach serwisowych. Coś takiego jak ma Norauto, w każdym razie moim zdaniem mniej niż dobre.
Wineterstary, po gmeraniu w google, wyszło, że są produkowane przez Continentala. No i ludzie nie oceniają ich wcale tak źle.
W moim mniemaniu Frigo to wyższa połka niż Point S.
bocian, zalezy pewnie z czym porownujesz. Jezdzilem na burumach polarisach 1 i 2 i debicy frigo (chyba 1) i w porownaniu z goodyearami UG7 i UG7+, a nawet tanszymi uniroyalami M+S byla prawdziwa przepasc. Goodyeary i Uniroyale wyraznie lepiej radza sobie na mokrym i na sniegu i sa duzo cichsze.
Ale ja nie wydaję żadnej opinii co do wintersatrów, tylko stwierdziłem fakt co do producenta i opinii.
Zdanie swoje wyrażam teraz. Myślę, że Continental nie pozwoliłby sobie na robienie totalnego badziewia. Lepsze opony od znanego producenta niż chińszczyzna.
Z oponami pewnie tak jak z telewizorami, płacimy dodatkowo za markę, z tą różnicą, że ekrany LCD robi, podobno, jedna firma i sprzedaje wszystkim( SONY, LG, Samsung, itd.) a w oponach mamy parę znanych firm.
Co do opon Frigo, maiłąem jeździłem, żyję, złego słowa nie powiem.