...hehe, ale moja rolka gładzi słabo![]()
...hehe, ale moja rolka gładzi słabo![]()
kolejnych Twoich wypowiedzi nie chce mi się cytować bo wszystkie są tym samym co ta pierwsza...typowym ble ble ble
pokaż wykres omawianego samochodu a nie siejesz zamęt...ja tez mogę napisać że mam w garażu latający samochód czy helikopter co nie oznacza że jest to prawda - pokaż wykres to pogadamy
Mam hamownię firmy DynoProject i wiem jak działa - program do hamowni wyrównuje pofalowania takie jakich korekta w hamowniach Vtechowskich nie poprawia!
Miałem taki soft u siebie i poprosiłem o inny bo na te krzywe rysowane od linijki to się czasami patrzeć nie da - oczywiście "znawcy" wiedzą lepiej i mają gdzieś jak jeździ samochód - najważniejszy jest wykres...
Proponuję przeprowadzić test i po pomiarze na dynoproject zrobić kolejne w vtechu i na maha - wtedy zakończymy zbędną dyskusję...
Ostatnio edytowane przez TuneFORCE ; 28-02-2012 o 21:00
na jakim sprzęgle zrobiłeś tyle momentu ?![]()
zacnie!
no właśnie z momentu zejdę w okolice 400 NM bo mam seryjne valeo i raczej za długo nie wytrzyma.
a nie kopci Ci to za bardzo ?
puści bączka ale nie zostawiam chmury dymu za sobą.
Ochłoń trochę, bo chyba nie do końca masz pojęcie o tym, jak W PRAKTYCE jeździ auto, które ma taki "pofalowany" wykres, i jakie są różnice w kreśleniu wykresów w softach poszczególnych producentów hamowni.
Tak jak pisał G-CS - w życiu tego na drodze nie wyczujesz. Jak nie wierzysz - spytaj Intruza, czy auto podczas przyspieszania szarpie, czy jedzie płynnie. On chyba wie najlepiej, bo jeździ samochodem, którego wykres był tutaj kością niezgody. A jak jesteś taki magik i wyczujesz takie rzeczy na drodze - to zapraszam do Krakowa, możemy zrobić eksperyment. Zwracam koszty dojazdu, jeśli coś zauważysz.
---------- Post added at 20:20 ---------- Previous post was at 20:20 ----------
Ja bym tam zdjął trochę z momentu. Zajeździsz dwumasówkę.
WWW.AUTKA.PL - kompleksowa obsługa samochodów
wito co ten moment tak leci w dół momentalnie ?