hehe. łatwo powiedzieć. Mi tradycyjnie psuje sie cos wtedy gdy nie mam mozliwosci sciągnięcia instrukcji.
Ale znalazłem metoda prób i błędów.
Dzięki za pomoc.
Poki co nikt nie mrugał ale to dlatego ze wracałem toruńską a tam jest raczej szeroko![]()
hehe. łatwo powiedzieć. Mi tradycyjnie psuje sie cos wtedy gdy nie mam mozliwosci sciągnięcia instrukcji.
Ale znalazłem metoda prób i błędów.
Dzięki za pomoc.
Poki co nikt nie mrugał ale to dlatego ze wracałem toruńską a tam jest raczej szeroko![]()
Swoja droga to dalej nie wiem co kupiles ?
159-270/505 /Ghibli 2.8 Bi-Turbo 381km/156 2.4 Grafittowy klekot 180/380 /AR 156 3.2GTA Rozbita
bezpieczniki musisz pozmieniac na 15 A. od swiatel mijania obok kierownicy w skrzynce Na obudowie masz opis który do czego.
Kosiar i jak znalazłes miejsce pod nadkolami na przetwornice??
ja juz miałem przygotowane miejsca. Z jednej strony (lewej) na tym plastiku zasłaniającym nadkole, z drugiej: pod lampą, chwilowo na trytytce ale mam juz lepsz obejme i zbierma sie zeby zejsc od auta i to założyc.
Dodam za to taka ciekawostke, moj poprzedni zestaw dawał plame swiatła która wiedziałem ze musi oslepiac. Ten wydaje sie swiecic w porzadku a z kolei na stacji diagnostycznej nie podjęli sie go wyregulowac bo nzwali plame swiatła "bezkształtną". Chyba sam w końcu to zrobie jak ustale jak. Gdzies na forum chyba było to opisane.
tak tak , koło nadkoli idzie jakby taka panewka z jednej i z drugiej strony trudno było bo ciężki dostęp ale doczepiłem je żyłkami i siedzi jak przyspawane ani drgnieNapisał Korczu
![]()
No, a jak nocne wrażenia? Warto było? Ile masz Kelvinów?Napisał Kosiar
No jakos nikt sie nie che pochwalic gdzie kupil co kupil i za ile kupilNapisał alces1
![]()
Moze innym by bylo latwiej![]()
159-270/505 /Ghibli 2.8 Bi-Turbo 381km/156 2.4 Grafittowy klekot 180/380 /AR 156 3.2GTA Rozbita
ja mam 6000 k. kupiłem za odrobine mniej niz 500 pln. i poki co walcze z ustawieniem tego zestawu.
Nikt mi tego nie chce zrobić. Byłem u 3 osób. A sam nie mam o tym pojecia.
Pozdrawiam