z wymienionych przez bociana jak dla mnie to NEW CAR - CYTRYNA i może MIĘTA
z wymienionych przez bociana jak dla mnie to NEW CAR - CYTRYNA i może MIĘTA
Mam nadzwyczaj prosty smak: zawsze zadowala mnie to, co najlepsze.
Grunt, że to ruszyło i oby nie staneło w miejscu..
bocian a czy w tych dostępnych worach wykrojników nie ma coś podobnego do wzoru flatbeet - jednak, żeby było coś podlużnego to zdecydowanie lepiej się prezentuje niż kółka i owale.
Co do zapachu to pewnie będzie tyle różnic ile nosów
Ja bym proponował morski bo to świeży i nie inwazyjny zapach, wiśniowy tez może być ciekawy
Kwestia kosztów to Wasza sprawa Panowie, jak Wam jest wygodniej aj się do tego nie mieszam. Najważniejsze, że się zebraliście i działacie.
Już się nie moge doczekać końca sprawy - pokaźcie te grafiki![]()
a może warto zrobić zieloną czterolistną koniczynkę z napisem alfaholicy? można by nawiązać do tradycji i historii marki
(marzy mi się zapach lub przywieszka w takim kształcie, z dumą bym powiesił na lusterku wewnętrznym!)
Ostatnio edytowane przez areyoufine ; 25-01-2011 o 21:21
Popieram. Moim zdaniem zielona czterolistna koniczynka to dobry pomysł. Umieszczenie znaczka z logiem Alfy w Alfie to dość banalne, a taka koniczynka z napisem alfaholicy.org byłaby dosyć oryginalna i miła dla oka. Pozostaje tylko kwestia wykrojnika. Taki pozaokrąglany kwadrat z 4-rema wcięciami jest dosyć skomplikowany i nie mieści się gamie standardowych wykrojników więc trzeba stworzyć go od podstaw![]()
Może coś takiego, jak są naklejki: http://photos01.istore.pl/15378/photos/big/1450828.jpg
To ja proponuje (jak juz bedzie wiadomo ktora firma) zrobic sonde i wtedy demokratycznie wybrac te 4 zapachy i wykrojnik .
Bocian jesli moge jakos pomoc w organizacji akcji to smiało wal na PW
jakies doswiadczenie z podobnych akcji z Centomani mam
Już wiem, skąd ta niższa cena. Bocian, znam tego producenta i patrząc na podane przez Ciebie ceny widzę, że albo chcesz zarobić na tym zamówieniu, albo ceny nie zawierają żadnego rabatu.Ja mam w tej firmie rabat agencyjny i mogę zrealizować te zawieszki dla Was taniej, na takich warunkach:
- cena z wykrojnikiem z katalogu: 1,70 PLN brutto/szt. (1,38 PLN netto)
- cena z wykrojnikiem indywidualnym: 1,97 PLN brutto/szt. (1,60 PLN netto)
- przygotowalnia gratis
- haczyk lub gumka gratis
- przesyłka kurierska w jedno miejsce w kraju gratis
- możliwość dzielenia zapachów w ramach jednego zamówienia - po 100 szt.
Bocian, widzę jednak, że moje próbki Cię nie interesują. A znając zawieszki tego i innych producentów mogę śmiało stwierdzić, że te z mojej pierwotnej oferty są lepsze.No i już dla 500 szt. można wydrukować zdjęcia (a w tej tańszej opcji tylko kolory PANTONE).
Ale... ja się nie narzucam - it's all up to you!![]()
Jakby co, wiecie, gdzie mnie szukać.![]()
co sie czepiacie Bociana, chlop musi za cos piwo kupic![]()
![]()
Z powodów osobistych i światopoglądowych odmawiam składania zeznań.
PILKA NOZNA DLA KIBOLI !!!