Strona 19 z 34 PierwszyPierwszy ... 91011121314151617181920212223242526272829 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 181 do 190 z 333

Temat: [Zapowiedź] Zlot Alfistów w Esztergom na Węgrzech. ALFA CITY

Kate
    Gość

Domyślnie

punisher, zlot jest na Węgrzech. 11.04 ok 24 spotykamy sie w Cieszynie by potem całą kolumną jechać do Esztergom. Przewidziany powrót do Polski na 13.04. Pytanie podstawowe, czy chcesz jechać własnym autem czy jechać z kimś. Jeśli samochodem, to czeka Cię czytanie kilku ostatnich stron, bo za dużo by to opisywać natomiast jeśli z kimś, to musisz się umówić z jakimś kierowcą by Cię zabrał Na pewno ktoś się odezwie w tym wątku. Koszt noclegu na Węgrzech ok. 80zł

punisher
    Gość

Domyślnie

oki dzieki za szybką odpowiedź no swoją alfą bym jechał nie rozumiem tylko czemu musze czytać ostatnie kilka stron ale naprawię ten błąd i poczytam

AR_33
    Gość

Domyślnie

punisher, jeśli jedziesz to proszę o szybką odpowiedz i proszę podać czy jedziesz sam czy z osobami towarzyszącymi, jeśli tak to ilość.
    Jeśli się zdecydujesz na wyjazd, dobrze by było gdy byś zarejestrował się na Alfaamore i dopisał do listy uczestników. Poniżej masz link.

http://www.alfaamore.com/events/alfacity08

Jeśli będziesz miał problemy z rejestracją to na wcześniejszych stronach są porady ludzi którzy przez to przeszli :wink:

punisher
    Gość

Domyślnie

no na 100% jade ja plus moja dziewczyna na Alfaamore zarejestrowałem się wczoraj czekam jeszcze na aktywacje żeby dopisac się do listy jak jest z ta opłatą parkingową?

moninika
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał Kate
    Paweł, dostaliśmy maila od Teddiego który proponuje by jedna osoba wpłaciła pieniążki za wszystkich uczetników (wiadomo przelew za granicę). No i chyba wyszło na to że osobą do kontaktu i przelewu będzie ..... <werble > PAWEŁ156

.
    na złotówki ok 40zł

punisher
    Gość

Domyślnie

czały dzień czekania i........

541. Don Gombóc 166
    542. Tibi33S16Qv Alfa Romeo 33
    543. mxbiker Alfa 146
    544. Pocok 147
    545. andrew_sl Alfa Romeo 155 2.5TD Andrzej
    546. badbone alfa 164 3.0 V6
    547. punisher_ Alfa Romeo 156 2.0 TS Piotrek + Iwona

nic dodać nic ująć

AR_33
    Gość

Domyślnie

punisher, proszę o cierpliwość, jestem w trakcie załatwiania dodatkowych noclegów. :wink: Istnieje jeszcze możliwość, że wskoczysz na miejsce ludzi którzy nie będą mogli pojechać.
    Nie chcę takiej sytuacji, aby ktoś kto zostanie zapisany na naszą listę nie będzie miał gdzie spać. 8)

punisher
    Gość

Domyślnie

ok nie ma sprawy i dzięki za chęci

AR_33
    Gość

Domyślnie

Informacja dla Wszystkich którzy nie są zapisani na liście wyjazdowe, a chcieli by się przyłączyć (punisher, do Ciebie również)
    Jest jeszcze możliwość zarezerwowania miejsc noclegowych, ale cena jest niestety wyższa i wynosi 100 zł od osoby.

Bardzo proszę o szybką decyzję, czy mam organizować te noclegi czy nie ( w tej chwili jest już coraz trudniej znaleźć w tym terminie wolne kwatery :/ )

Czekam do niedzieli wieczór (22.00) w poniedziałek ostatecznie zamykam listę. :!:

Piotr_Z
    Gość

Domyślnie

Trochę z innej beczki. Prosze o zapoznanie się z teym tematem osoby jadące na zlot na Węgry.

http://www.forum.alfaholicy.org/topi...6,20.htm#92153