u mnie dziś strzeliło i siadła lewa strona tył więc jestem aktualnie niejeżdżący :/
u mnie dziś strzeliło i siadła lewa strona tył więc jestem aktualnie niejeżdżący :/
yo co powiecie na spontana 10.06 (niedziela) o godzinie 19 ??hm parking lidl trzebinia
?![]()
ja chętnie bym wpadł, ale wczoraj mi koło z przodu odpadłoi Alfa unieruchomiona w Bolęcinie stoi
![]()
Mateusz jak to Ci koło odpadło? Nie było dokręcone? Są jakieś duże straty?
A jak Ciebie wczoraj mijałem to koła miałeś, a co do spotu to się określcie, może wpadnę jak się skończy mecz.
Spot Grill-Chorzów 13.11.2011
tak Tomku miałem wszystkie. pojechałem do Bolęcina, potem do Chrzanowa i jak już wróciłem do Bolęcina to z 200m od mojej dziewczyny domu na zakręcie poczułem tylko łupnięcie. na szczęście miałem może ze 20 km/h więc koło zaparło się o błotnik. jutro będę to rozkręcał i zobaczę dokładne straty. na pewno porysowana felga od środka, pogięte osłony i piasta do wymiany bo tylko trzy gwinty trzymają teraz. auto już mam w domu. szczęście, że wtedy odpadło, a nie kilometr wcześniej gdzie miałem bardzo dobrze ponad 100![]()
AR 164 3.0 V6 Super 200 KM 1995 http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...12v_super.html - ciągle w odbudowie
AR 156 2.5 V6 - sprzedam części
AR 164 3.0 V6 - sprzedam części
Panowie może jakiś zjazd okoliczny w okolicach niebawem ?![]()
ostatnio tu chyba sam zaglądammacie moze dzis czas na jakiś spontan o 16? Trzebinia ?