Strona 19 z 78 PierwszyPierwszy ... 9101112131415161718192021222324252627282969 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 181 do 190 z 773

Temat: O L K U S Z !! to tu

Użytkownik Alfa i Omega Avatar drobiazdzek
    Mieszka w
    KOL..../ SO.....
    Auto
    auto na ropa

Domyślnie

no witam po dłuższej przerwie!!! Widzę, że ruch tu straszny, ciężko się wbić, hehe!!! dobrze, że chociaż jest czas taczki załadować...
    nie ma już BELLI..., czekam na lepsze czasy....

Użytkownik Alfa i Omega Avatar drobiazdzek
    Mieszka w
    KOL..../ SO.....
    Auto
    auto na ropa

Domyślnie

no i w olkuskiem znów kicha..., a ja w końcu dopadłem wydech do mojej belli, po dwóch miesiącach poszukiwań... z nierdzewki, zrobiony profesjonalnie przez firme tuningową w niemczech, jutro zakładam i ciekaw jestem co to będzie, hihihi..., pozdrawiam wszystkich!!!
    nie ma już BELLI..., czekam na lepsze czasy....

Mell
    Gość

Domyślnie

Widzę, że olkuski temat coś cienko przędzie.. Właśnie ja też dość często widuję Alfy w okolicy, szczególnie po zakupie swojej zacząłem ich więcej dostrzegać Po Olkuszu na razie nie jeździłem, ale od czasu do czasu będę się pojawiał dojeżdżając do szkoły. Zobaczy ktoś 156 w kolorze Daytona Blue, dawać znać

Użytkownik Rowerzysta Avatar Młody_Alfista
    Mieszka w
    Okolice Olkusza i... zagranica
    Auto
    Civic ej9

Domyślnie

Cytat Napisał Mell Zobacz post
    Widzę, że olkuski temat coś cienko przędzie.. Właśnie ja też dość często widuję Alfy w okolicy, szczególnie po zakupie swojej zacząłem ich więcej dostrzegać Po Olkuszu na razie nie jeździłem, ale od czasu do czasu będę się pojawiał dojeżdżając do szkoły. Zobaczy ktoś 156 w kolorze Daytona Blue, dawać znać
    Wpadnij kiedy na zabawę do Dłużca ja tam czasem jestem to możemy wypić jakieś 50ml razem i zobaczysz moja 156

Mell
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał Młody_Alfista Zobacz post
    Wpadnij kiedy na zabawę do Dłużca ja tam czasem jestem to możemy wypić jakieś 50ml razem i zobaczysz moja 156
    W sumie daleko nie mam.. W tą sobotę raczej mnie nie będzie, ale w następną już całkiem możliwe Ja swojej Alfy na pewno tam nie zaprowadzę, jeszcze cierpię na nadopiekuńczość, z racji tego, że niedawną ją kupiłem..

Użytkownik Rowerzysta Avatar Młody_Alfista
    Mieszka w
    Okolice Olkusza i... zagranica
    Auto
    Civic ej9

Domyślnie

Ja tam będę za około 3 tyg. a na parkingu raczej możesz zostawić bo ochrona jak pewnie wiesz teraz jest tam nie byle jaka

Mell
    Gość

Domyślnie

No wiem, wiem.. xd Ale i tak chodzi dużo lekko chwiejących się osób po parkingu No i mam tak blisko, że nie ma sensu autem tam jechać, lepiej z buta

felo
    Gość

Domyślnie

Witam!!! Długo mnie nie było na forum. Może wkońcu uda sie coś zorganizować bo troche na s tu jest...

Mell
    Gość

Domyślnie

3..? Może jeszcze się ktoś tu pojawi, jak zobaczy, że się coś ruszyło w tym temacie

felo
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał Mell Zobacz post
    3..? Może jeszcze się ktoś tu pojawi, jak zobaczy, że się coś ruszyło w tym temacie
    No fajnie by było... Może wkońcu sie uda coś zorganizować

Uprawnienia