Strona 19 z 32 PierwszyPierwszy ... 91011121314151617181920212223242526272829 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 181 do 190 z 315

Temat: Off Topic

Użytkownik Pirat drogowy Avatar wojsaw
    Mieszka w
    Kołbaskowo/Szczecin
    Auto
    AR 166 3.0 V6

Talking

Zapraszam wszystkich do Gdyni będę tutaj do 21 -piątek , jest tu bardzo dużżżo pięknych Alfiątek

KUBAS
    Gość

Domyślnie

Z tego co mnie słuchy doszły to tam co czwartki chyba sie spotykaja z KARPia chłoapki to wpadniej do nich na spocik

Jeden z najładniejszych pokazów pirotecnicznych w Szczecinie > http://www.youtube.com/watch?v=M4gqL...eature=related

szkoda ze k.... nie dałem rady wpasc...

ʇɧɹqoq Romeo Avatar bobryt
    Mieszka w
    Gorzów Wielkopolski
    Auto
    OPC

Domyślnie

może wpadniecie na spocik w gorzowie? ostatnio mieliscie być ale jakoś nie dotarliście

szczegóły tutaj: www.gorzow.alfaholicy.org
    1997 Alfa Romeo 155 2.0 16v
    2000 Subaru Forester S-Turbo

2002 Opel Zafira OPC

1999 Volvo V70

KUBAS
    Gość

Domyślnie

Zapraszam Wszystkich chętnych dnia 12.09.2009r na uroczystosc zaslubin - moich i Kasi
    Slub odbędzie się w kosciele w Szczecin - Dąbie (nowy kosciół) przy ul. Goleniowskiej (wylot na Swinoujscie) o godzinie 17.00

Pozdrawiam

Użytkownik Świeżak Avatar konrad26
    Mieszka w
    Szczecinek
    Auto
    Giulia 2.0 RWD Visconti Green , były: Alfa 159 2.4 SW , Alfa Romeo 156 2.0 T.S 2000r

Domyślnie Postaramy się być z żonką:) pozdrawiamy

alfikiem 156 srebrnym PZL.....

KUBAS
    Gość

Domyślnie

No to fajno
    Wogóle to widze ze te forum lekko podumiera... zapewne to wina wakacji, ale mam nadzieje ze cos sie wkoncu ruszy
    Pozdro

Użytkownik Pirat drogowy Avatar kln
    Mieszka w
    ZGR
    Auto
    156 1.9JTD16V '03 FL

Domyślnie

Cytat Napisał KUBAS Zobacz post
    Zapraszam Wszystkich chętnych dnia 12.09.2009r na uroczystosc zaslubin - moich i Kasi
    Slub odbędzie się w kosciele w Szczecin - Dąbie (nowy kosciół) przy ul. Goleniowskiej (wylot na Swinoujscie) o godzinie 17.00

Pozdrawiam
    Awizuje swoją obecność. Mam nadzieję, że zgotujemy przejazd godny alfaholika

Użytkownik Pirat drogowy Avatar wojsaw
    Mieszka w
    Kołbaskowo/Szczecin
    Auto
    AR 166 3.0 V6

Unhappy

Co się dzieje z Alfaholikami z zachodniopomorskiego ????????? Wszyscy zapadli w sen zimowy ????????? Zero spotów tyle samo wspólnych wyjazdów "ALE O CO CHODZI" jak mówiła pewna pani.

KUBAS
    Gość

Domyślnie

Bo ja mam Citroena dlatego chyba hahaha
    Wojsaw tak myslałem co by cos w tego wekenda ogarnąc ale okurat mam miec robiony remoncik dachu wiec cały wekend mam miec zawalony, a fakt faktem ze cholernie u nas cicho ostatnimi czasy... zdaje mi sie tez ze ludzie tu nie zaglądają no bo widzą Pomorze a to im się bardziej kojazy z 3miastem niz z Szczecinem, naszym województwem i okolicami...i dlatego chyba nie wchodzą i nie odwiedzają nas ... wogóle nasz region podupadł, gdzie ta stara gwardia? Marcin? Rosik? gdzie reszta???
    Chyba trzeba będzie wykonac z czasem pare fonów

Pozdro

Okazuje się jednak ze ten tydzien mam wolny, poniewaz jest brak materiału...
    wiec mysle ze można by się spotkac na Kremie w niedziele w godzinach popołudniowych jaki kiedys... zaraz zapodam może odzielny temat co by było to jakos widoczne...
    Ostatnio edytowane przez KUBAS ; 18-09-2009 o 15:54

ViP Rowerzysta Avatar jazzu
    Mieszka w
    Szczecin
    Auto
    AR 156 SW 1.8 TS (2001)

Domyślnie

Ano Zgadzam się, fajnie by było się spotkać, jak bywało np. na grilku np. ale odczuwał cholerny brak fajnych miejsc, krematorium patelnia betonowa, juz lepiej jest na chociwelce, ale najfajniej jakieś jeziorko znaleźć, ale głębokie pewnie jest zawalone weekendowo, wolne będzie pewnie na jesieni ;P

Ale pewnie frekwencja będzie z dupy
    I właściwie kto wódki nie pije ten jest wywrotowcem, tak świadomie uszczuplającym dochody państwa - bezideowcem...