Mysle ze niedlugo problem sam sie rozwiąże - zrobi sie na tyle cieplo ze nie bedziemy wchodzic do kawiarni , a bedzie mozna z kawiarni hurtem przyniesc sobie picie i jedzenie i zostac przy autach.
Poza tym mam nadzieje ze ruszy "projekt grill"
Mysle ze niedlugo problem sam sie rozwiąże - zrobi sie na tyle cieplo ze nie bedziemy wchodzic do kawiarni , a bedzie mozna z kawiarni hurtem przyniesc sobie picie i jedzenie i zostac przy autach.
Poza tym mam nadzieje ze ruszy "projekt grill"
Drodzy Moi, wobec zaistniałej przykrej sytuacji czuję się w obowiązku zapytać Was, czy pozostajemy przy lokalizacji GalMok, oczywiście zachowując daleko idące środki ostrożności?? Jako, że właśnie rozpoczął się poniedziałek, można już rozpocząć debatę nad najbliższym czwartkowym spotem![]()
Jolu ja jestem za Galmok z racji tego ze to dobra centralna lokalizacja i byla mega frekwencja na poczatku.
Niestety z takimi przypadkami mozna sie spotkac wszedzie i zmiana miejsca srednio tu pomoze.
Mysle ze po porstu bedziemy musieli byc batrdziej ostrozni na przyszlosc zeby ktos byl przy autach.
Myślę że GalMok jest niezłym miejscem na spotkania, będziemy po prostu bardziej pilnować samochodów a po ciepłe napoje/jedzenie możemy zawsze śmignąć na raty
I skoro Jola zaraz po północy otworzyła listę obecności to się wpisuję na czwartek
p.s. KEN Center bez wątpienia bezpieczniejszy jeśli o pozostawienie aut bo dużo mniejszy i kamer nie brakuje...ale to od października/listopada)
Obecny w czwartek, również jestem za GalMok. Proponuje na czas kupna kawy/herbaty uruchomić przy samochodoach oddział ORMO![]()
OK, widzę, że jednak w większosci podzielacie moje zdanie, że GalMok mimo wszystko to niezła lokalizacja. Zatem zostajemy przy niej
Marcin, sądzę że w okresie jesienno-zimowym z pewnoscią powrócimy do KEN Centerpod warunkiem wszakże, że jeszcze będą się odbywały nasze spoty
Jako pierwszy zgłosiłes swoją obecnosćKto jeszcze planuje przybyć?
---------- Post added at 11:30 ---------- Previous post was at 11:29 ----------
Michał, ORMO to dobra mysltrzeba ich wskrzesić
---------- Post added at 11:33 ---------- Previous post was at 11:30 ----------
Ja postaram się być, ale jak mi się wszystko poukłada, to nie jestem jeszcze pewnaale na pewno dam znać
![]()
Ja będęI się zgłaszam do spotowego ORMO cokolwiek to ma znaczyć
![]()
Krusz tu możesz poczytać
http://pl.wikipedia.org/wiki/Ochotni..._Obywatelskiej
Wito to i dla mnie jedna sztuka.
A moze masz tam jakis MP5 bo kałach cięzki dla mnie