nie jestem elektronikiem i wolał bym to powierzyć osobie która wie co robi. Do Jeleniej Grorz mam troche daleko dlatego pytam czy ktoś z okolic Poznania lub wlkp potrafi to zrobić
nie jestem elektronikiem i wolał bym to powierzyć osobie która wie co robi. Do Jeleniej Grorz mam troche daleko dlatego pytam czy ktoś z okolic Poznania lub wlkp potrafi to zrobić
HALO czy ktos moze mi pomóc
mam takie pytanko..zakupiłem kamerkę cofania i ma composita ntsc...i teraz czy jak zewrę wszystkie piny sygnałowe na czarnej kostce ics'a to czy będę miał czarno-biały obraz (taki mi wystarczy) czy nie da tak rady i trzeba dorobić konwerter..?
---------------------------edit
Sam sobie odpowiem...można podłączyć tak jak napisałem wcześniej, czyli zwierając po prostu wszystkie piny razem i uzyskujemy obraz czarno-biały...
A może mi chociaż ktoś powiedzieć jakie te piny kupić do tej kostki żeby się podpiąć, bo chciałbym kupić je zanim wytargam ics'a....
Ostatnio edytowane przez danus77 ; 07-03-2010 o 10:23
Ze względu na klauzulę sumienia mogę odmówić pomocy....
były Fiat 126p; Honda Accord Mk4 FL 2.0 B+G; Opel Vectra 1.8 CD B+G ; Fiat Punto II 1.2 8V B+G
jest Alfa 166 2.4 jtd '04...jak przystało na fana motoryzacji
Opel Astra J B14NEL - pożeracz korków
http://chomikuj.pl/danus77
pytanie odnosnie wyprowadzenia line out (na wzmacniacz) . jak pewnie wszyscy wiedza odbywa sie to za pomoca zoltego mini iso . problem w tym ze w radyjku brakuje (bolcy) w miejscu gdzie wpina sie ta wtyczke . z gory dziekuje za rade
ale line out to chyba niebieska kostka jest.
a czy ktoś zamontował już kamerkę cofania?
niebieska to zmieniarka
rozbiez gniazdo, sprawdz czy na płytce są wyznaczone miejsca, przylutuj przewody.
A czy ktoś jest mi w stanie podać jakie końcówki mocy siedzą w ics'ie, bo mam taki szatański pomysł aby przy okazji wyciągania ics'a w celu podpięcia kamery cofania spróbować wpiąć się bezpośrednio na wejścia końcówek mocy i uzyskać dźwięk stereo z jakiegoś playerka...
i jeszcze jedno...jakie piny trzeba dokupić aby wcisnąć je w te kostki z tyłu ics'a ?
Ostatnio edytowane przez danus77 ; 08-03-2010 o 16:29
Ze względu na klauzulę sumienia mogę odmówić pomocy....
były Fiat 126p; Honda Accord Mk4 FL 2.0 B+G; Opel Vectra 1.8 CD B+G ; Fiat Punto II 1.2 8V B+G
jest Alfa 166 2.4 jtd '04...jak przystało na fana motoryzacji
Opel Astra J B14NEL - pożeracz korków
http://chomikuj.pl/danus77
Rozległy temat. może ktoś zrobił by z tego manuala. Jestem w szoku po obejrzeniu filmiku na you tube. Może ktoś z wrocławia zrobił by to dla mnie, oczywiscie zapłace.