Wymiana obydwu łączników stabilizatorów.
Koszt wymiany wraz z łącznikami - 150zł.
Wymiana obydwu łączników stabilizatorów.
Koszt wymiany wraz z łącznikami - 150zł.
zalozone klubowe ramkiod razu ladniej auto wyglada
![]()
...zmieniłem kierunki z seryjnych na "smoke" - rewelacja !!
Odebrałem Alfę od mechanika, który zakończył pracę przy przebudowie na podwójny wydech. Bella brzmi teraz nieziemsko, sam mechanik stwierdził, że lepsze to niż SubaruPrzy okazji naciągnął mi pasek klinowy pompy wody oraz przeczyścił styki przy pompie spryskiwaczy, które to ostatnio coś przerywały.
W weekend popstrykam jakieś zdjęcia i wkleję w historię mojej Alfy to sami ocenicie jak to wygląda, choć zobaczyć to nie to co usłyszeć![]()
Alfa Romeo to rodzaj choroby, entuzjazm do czegoś co w podstawowej funkcji jest tylko środkiem transportu, to sposób na życie, szczególny rodzaj percepcji pojazdu wyposażonego w silnik
Scuderia to nagraj filmik i wrzuc linkajestem ciekawy jak brzmi
takie cudoo
![]()
Jakieś poważne zmiany zaszły w stosunku do ostatniego spota w Arkadii??
Też odebrałem od mechanika, po wymianie przegubu i łożyska nastała przyjemna cisza przerywana tylko czasem rykiem wydechu i odcinką
BTW, mechanik miał banana od ucha do ucha jak podjechałem, mówił że zakochał się w tym aucie kilka ładnych lat temu ale finanse nie pozwoliły spełnić marzeń![]()
Alfa Romeo to rodzaj choroby, entuzjazm do czegoś co w podstawowej funkcji jest tylko środkiem transportu, to sposób na życie, szczególny rodzaj percepcji pojazdu wyposażonego w silnik
W takim razie pozostaje czekać do spota![]()
Nowe lampy przednie, klamka tylnia, którą urwałam w trakcie mrozów,nowe radyjko pioniera dla mojej Alfuni ,no i klubowe ramki oczywiście![]()
LIFE’S TOOSHORT TO DRIVE BORING CARS
A ja dzisiaj umylem moja belle![]()