Poszukaj na Eper-ze: http://www.forum.alfaholicy.org/redi...3DR%26MAKE%3DR
Wybierasz model i wpisujesz VIN. Powodzenia
Dział tuning projekty
Kto chce szuka sposobu,
kto nie chce szuka powodu.
155 V6 LPG-163 KM-była
156 V6 LPG-190 KM-była
147 2.0TS 150 KM Selespeed LPG.-była
166 2.0 V6 TB -215 KM- LPG-była
Giulietta 1.4 TB -207KM -LPG -jest
Lancia Delta 1.8 TBI 283KM -jest
Dzięki Piotriix, dzisiaj poszukam.
Dodatkowo, takie autko planuje dzisiaj zobaczyć:
https://www.otomoto.pl/oferta/alfa-r...-ID6zyN9h.html
Oczywiście ogłoszenie jest pisane jakby sprzedawała osoba prywatna po telefonie okazuje się, że to handlarz. Zapala mi się lampka odnośnie przebiegu (imo bardzo niski), ale tak ogólnie auto na zdjęciach wygląda spoko. Pan zarzeka się, że można je dowolnie sprawdzać i że na pewno jest bezwypadkowe. Auto pochodzi z Polskiego salonu i było serwisowane w ASO. Pan twierdzi, że przy 49 tys. został zrobiony rozrząd i że zostało to udokumentowane. Czy przy takim założeniu napraw w ASO i udokumentowania przebiegów jest jakaś możliwość żeby ten przebieg nie był prawdziwy? Na co zwracać uwagę podczas oględzin? Coś Wam się rzuca w oczy odnośnie tej oferty? Pozdrawiam i z góry dziękuje za wsparcie.![]()
Jeśli śledzisz ogłoszenia i jest to nowe ogłoszenie to mnie zastanawia czemu auto stoi na letnich(?) oponach? Pogody na takie opony nie mamy już od co najmniej kilku miesięcy? Poza tym auto faktycznie wygląda ładnie jak to od handlarzyale ja tam nie czuje się ekspertem wiec poczekamy na opinie innych
ale co to ma za znaczenie czy na letnich czy na zimowych? pisze że drugie auto więc może i w garażu stoi.
Zważywszy że to handlarz to dzielilbym wszystko przed 2 co mowi(ale może tylko ja mam różnie doświadczenia z nimi). Julka to nie jest auto kolekcjonerskie do stania w garażu chyba że 1 gen. Choć przez 7-8lat 50tys.. Może i stoi ja tyle robię w max półtora roku dlatego może dla mnie to dziwne.
nie bawmy się w śledczego- nr VIN do ASO - ma się zgadzać z tym co mówi jak nie to szkoda gitary sobie zawracać i gdybać. Znając życie okaże się że swisowany był w ASO do.. gwarancji a potem parę jakiś paragonów i tyle no ale do weryfikacji.