przepraszam ze to napisze kolego, ale po tym jak kupiles swoja 166 to mialem takie przeczucie ze tak to sie wlasnie skonczy - zeby nie bylo, szczerze wspolczuje
przepraszam ze to napisze kolego, ale po tym jak kupiles swoja 166 to mialem takie przeczucie ze tak to sie wlasnie skonczy - zeby nie bylo, szczerze wspolczuje
Z powodów osobistych i światopoglądowych odmawiam składania zeznań.
PILKA NOZNA DLA KIBOLI !!!
[QUOTE=wito;1025631]. A ramki gdzie masz?![]()
Założę na wiosnę![]()
kto szedl dzisiaj z buta ul. Kosciuszki w Debicy i mi machal kolo 9:30?
Ostatnio edytowane przez dbh ; 21-11-2012 o 10:46
nie to nie byl on, jego to poznaje z daleka, a po 2 ma wymieniony zbiorniczek wiec pewnie sie lansuje w AR![]()
DBH a czemu tak mówisz?
Myślisz ze skoro "młody kot" dorwał sie do AR to odrazu pała na każdym biegu i do odcinki??
Tu Cie zaskoczę jeśli tak myślisz :p -wcześniej miałem inne auta do pałowania (Honda)
A alfą śmigam(śmigałem) normalnie, dostojnie bez zadnych pałowań itp...
Hubert stales dzis w Dębicy po przeciwnej stronie skarbowki ok.20:30??Jezli tak to pozdrawiam Twoja 147
stala podobna do Twojej na takich podobnych kolpaczkachwiec myslalem ze to Ty
bynajmniej nie mam nic do Twojego sposobu jazdy, mialem na mysli auto ktore kupiles, tekst "mozliwa zamiana na kazde inne auto" powinna dac Ci juz do myslenia. sorry ale po prostu ktos czul pismo nosem co sie z autem dzieje, podpicowal do sprzedazy a Ty kupiles, dziwie sie tylko ze w aucie byly ramki klubowe - bez urazy kolego oczywiscie, nie Ty pierwszy i pewnie nie ostatni