Ja jestem bardziej za sobotą![]()
Ja jestem bardziej za sobotą![]()
5 : 1 i wszystko jasne
witam koninskich Alfiarzy. Czy w zw z weselem kolegi XOFER ktos z Was wybiera sie do obstawy o co prosil pan mlody? Razem z kolegą emilio166 chcieli bysmy xoferowi potowarzyszyć w " ostatniej drodze " zanim zmieni stan cywilny i pomyslalem, ze moze by wyruszyc z konina w kilka aut.. Shell konin ? amfiteatr? co myslicie? o ktorej ? podobno ma byc min 6 alf wiec mozebyscie 2 kolegow dopuscili do konwoju? moze ktos jeszcze sie dolaczy?
Ostatnio edytowane przez Masa625 ; 25-08-2013 o 20:31
[C
jak najbardziej zapraszamy, dogadajcie się z ekipą z Ostrowa
Witamy ponownie :-)
Dawno nas tutaj nie było - szara rzeczywistość nas dopadła
Od niedawna jesteśmy szczęśliwymi posiadaczami kolejnej Alfy - tym razem 159.
Czy ktoś mógłby polecić kogoś dobrego do rozrządu, oleju itp. z okolic Konina?
Proszę o namiary![]()
siwek z wlasnego doswiadczenia z Konina polecam BOSCH KLACZEK . moze ceny w porownaniu z druciarzami oborowymi nieco wieksze ale usluga 1 klasa. jedyny serwis ktory zna sie na AR jaki znam a jezdze AR od 2007... chcesz taniej- no problem mechaniczyn nie brakuje, ale czy warto? ja utopilem 1 000 pln kiedys u tanich mechaniczyn ktorzy wiecej psuli niz robili... dopiero wizyta u klaczka sprawe rozwiazala... a takie rzeczy jak rozrzad to dosc powazna robota![]()
[C
dzięki wielkie za podpowiedźUmówiliśmy się do serwisu Fiata na Poznańskiej na przyszły tydzień. zobaczymy...
do Frediego na wesele![]()
ja mogę dopiero w sobotę, a z przyjemnością bym się z Wami obżarł![]()