Pozdro dla kierownika wyjątkowo pięknej , bordowej 155 SBL spotkanej w korku na węźle murckowskimPodróż z pracy do domu nigdy wcześniej nie była tak przyjemna
![]()
Ostatnio edytowane przez penny21 ; 03-09-2010 o 17:17
Pozdrawiam kierownika błękitnej 156 na rej KN z klubowymi ramkami z tyłu(chyba tylko?) widzianego dziś w rybku w Nowym Sączu![]()
"Tu nie chodzi o to żeby być lepszym czy szybszym, mieć niezawodne auto, środek do przemieszczanie z punktu A do punktu B, chodzi o to żeby mieć Alfa Romeo, reszta się nie liczy..."
Były :
AR 146 1.9 TD
AR 156 1.8 T.S.
Aktualnie :
AR 159 2.4 JTDm
Penny również pozdrawiam. Całkiem zdrowo idzie ci ta bella, bo mój gazik ledwo zipał, mimo to że 2.0
Pozdro! dla Pitera którego widziałem dziś o 12:20 na ul Krasińskiego, goniłem cię aż do Ronda Matecznego ale niestety mi się już dogonić nie udało![]()
Pozdrawiam ...
Przecudowną czerwoną spiderkę z 80 lat !!! Widzianą dziś w krakowie na Placu Nowym. Nie wiem czy pomahałem, ale klapa mi opadła jak i z zachwytem się uśmiechałem ( marzy mi się taka dokładnie ) ... Pan ze spidera Odwrócił się w moją stronę i także odwzajemnił serdeczności...
Kolejną... tym razem żółtą spiderkę z 80 lat ! Widzianę wczoraj pod Wawelem... tutaj mahałem ręką, ale nie jechałem alfą a bmw . Kiedyś ten starszy Pan, który nia kierował, witał się ze mną pod hotelem Forum.
Pozdrawiam 3 przecudowne 159, gt, gtv-ke , 156 na felgach OZ , 156 sw czarną na czerwonej skórce ( pod rest. Nova ) spotkane dziś na krakowskim Kazimierzu...
Pozdrawiam też kolegę Damiana, z szarej GTV , która dziś dostała krakowskie blaszki i będzie się wdzięczyła po naszych ulicach.
Do wszystkich chcę skierować pewne słowa - Kupiliśmy te samochody co trzeba ...![]()
I bym zapomniał.. serdeczne pozdrowienia dla Niewiasty z błękitnego S3 parkowanego na ul. Wąskiej... Pani rzekła, że alfie zawsze miejsca ustąpi i przestawiła samochód o metr bym i ja się zmieścił !![]()
hmmm..... to już nie wiem bo jechała 147 taka jak twoja z klubowymi ramkami i był tam taki kolega podobny do ciebie, widocznie był to ktoś inny z forum
pozdrowienia dla żółtej 145 widzianej wczoraj (4.08) koło stacji BP w strzemieszycach koło 10![]()
pomrugane i odmrugane![]()