Niunia dostała dzisiaj nowy rozrząd, a w EGR'rze pojawiła się zaślepka. Dodatkowo został wyczyszczony.
Niunia dostała dzisiaj nowy rozrząd, a w EGR'rze pojawiła się zaślepka. Dodatkowo został wyczyszczony.
Umylem Bellę oraz wyczyścilem środeczek i dziś widzę że mam czerwone autko bo przez ostatni czas kolor mi zczarniał![]()
wymieniłem sonde pasek wieloklinowy conitecha jest szybko i cicho![]()
wymienione poduszki pod skrzynią biegów i pod silnikiem, wymyte i wyregulowane lampy przednie, wyczyszczony silniczek od wycieraczek bo blokowały się no i ustawienie spryskiwaczy146 boxer odżył troszkę
![]()
odpowietrzone sprzegło, uzupelnione plyny, uslyszala same komplemmenty i jeszcze zostala umyta![]()
Panie Boże, a w niebie też są Alfy?
mmmm moja 157....
Ja, swoimi Alfami jeżdżę po Alfalcie![]()
* Ci którzy powinni wiedzą o co chodzi
Korzystając z chwili plusowej temperatury sam umyłem samochód i odkurzyłem.
Pozdrawiam.
- Rafał
Wczoraj umyłem, wysprzątałem środek, skóry natarłem mleczkiem, sprawdziłem poziom oleju (uffffff... nie ubywa), dolałem płynu do spryskiwaczy
![]()
a moja Piękna dostała nowy emblemat z przodu bo stary już poważnie wyblakł - teraz znowu jest kolorowo
Umyłem wczoraj, włożyłem nowy dywanik bagażnika i fajna torbę na pierdoły do bagaznika żeby sie nic nie walało
Na liczniku 250 000 km. 20 tysiecy bezproblemowo(od chwili zakupu) więc w nagrodę pełny zbiornik + kosmetyka.