kogo zlapali w Uwaga Pirat - ciemny sedan 156+bananowe skory,okolice Krosna/cos chyba wspominali o Ustjanowej(ale to troche dalej)??
kogo zlapali w Uwaga Pirat - ciemny sedan 156+bananowe skory,okolice Krosna/cos chyba wspominali o Ustjanowej(ale to troche dalej)??
Pozdrowienia dla czerwonej 156 RZ....H z którą staliśmy o wpół do szóstej w korku na obwodnicy.
było: MiTo - jeździ nią młoda Alfisti
AR 166 - takich już teraz nie robią...
AR 146 1.6 bokser - najlepsza alfa jaką jeździłem
Pozdrawiam ciemnego sedana 159 ktory spokojnie pomalutku sobie przejechal kolo mnie na Witosa po 19.Bylem pochylony przy aucie.Jak sie podnioslem zobaczylem tylko piekna dupcie jak oddala sie w mroku
ja pozdrawiam srebrną 147 RRS, z ramkami, mijaną na rondzie koło ochronki w Ropczycach o godzinie 7.29![]()
Pozdro dla kierownika czarnej alfy 156 BZA ...., mijanej w Janowie Lub o 12.00![]()
pozdrawiam Maćka, którego dzisiaj widziałem w Rzeszowie około godziny chyba 14 z hakiem oddalałeś się od Millenium Hall oraz później w Ropczycach około 19 koło liceów, niestety nie jechałem moją i nie miałem jak Ci migać![]()
Pozdrawiam kierownika czarnej 33 pomykajacego od Kolbuszowej w stronę Rzezowa widzianego parę minut po 14. Rzadko już spotyka się takie modele na drodze.
1970 cm z sekwencyjnym wtryskiem LPG. Wolę pchać moją Alfę niż jeździć VW!!