Będziemyjakoś chwile po 18 zawitamy
![]()
18:00
19:00
20:00
Będziemyjakoś chwile po 18 zawitamy
![]()
Witam przepraszam że odbiegam od tematu spotu ale czy nie wiecie może czy ktoś by nie chciał kupić alfy 166 2.4 jtd 136km stoi biedaczysko już 4 miesiące i szkoda mi jej a nie mam ani czasu ani zdrowia już jej naprawiać oczywiście auto jeździ odpala pracuje normalnie natomiast ma kilka usterek ale nie tutaj o tym pisać auto do obejrzenia w tesco na Gocławiu w pobliżu myjni.
A mnie nie będzie to znaczy nawet mnie nie ma bo juz po 18.... Bardzo ubolewam.... Zostawcie coś dla świeżaka.....
tapniete z Z1
I tu dzieki za spot!
Tylu ludzi sie nie spodziewalem
Do zobaczenia w sobote!
![]()
"Pamiętajmy, Alfę Romeo kupujemy sercem, i podobnie jak w przypadku kobiet, tak samo jest z alfami, serce faceta wybiera tą przy której mu szybciej zabije, a nie koniecznie tą która się innym podoba."
Historia mojej Małej ---> http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...a_mirella.html
Było: -Renault Laguna 1.6
-AR 147 1.6 eco
-Nissan Almera 1.4
-Toyota Avensis T270 1.8
A co będzie w sobotę bo w sobotę może bym mógł tylko co?
tapniete z Z1
Ja tez dziękuję chociaż bardzo krótko mogłem być. ..i fakt duzo bylo alfek
Juro umiesz przyciągnąć towarzystwo
chyba naklejki tak zadziałały
Wystukano na klawiaturze commadore c64![]()
W Sobotę będziemy wypatrywać pierwszej gwiazdki to znaczy pierwszego dzbanka![]()
"A zatem posiadanie tego samochodu jest jak życie z przepiękną, lecz przy tym zdrowo kopniętą dziewczyną. Bardzo dobrze wiecie, dlaczego się zaangażowaliście. I w tym samym stopniu jesteście świadomi, że wasz związek po prostu nie ma żadnych szans."
J.Clarkson
Warszawscy Alfaholicy - Facebook Group
Brera Team Poland - Facebook Group
Hmmm pierwszego zgona
Wystukano na klawiaturze commadore c64![]()
No ok ale gdzie z kim i kto może być... Czy to prywatna po prostu korespondencja ;-)
tapniete z Z1
Zdjęcia zdjęcia zdjęcia
Na spocie od 18 do 20 naliczyłem 34 alfy, ile później było to już nie wiem![]()
Zakochany w Alfie od pierwszego wejrzenia
Były:
Opel Astra 1.6 1998
Alfa Romeo 156 1.8 TS 1998
Seat Cordoba 1.6 1999
BMW E36 316i 1998
Jest:
Alfa Romeo 156 1.9 8V 115KM JTD FL 2005
Moja Becky 1.8 T.S.