Pojawil sie nowy silnik w gamie Alfa Romeo 1.9 LTDm.Nie wiem powiedzcie mi dobrze widze??
Pojawil sie nowy silnik w gamie Alfa Romeo 1.9 LTDm.Nie wiem powiedzcie mi dobrze widze??
Nie tyle cud ekonomii, co naiwność kupujących i wiara w to, że na rynku pełno jest okazji. To pozostałość mentalna po okresie wyjścia z komunizmu - bardzo szybka przemiana gospodarcza utwierdziła ludzi w przekonaniu, że cuda zdarzają się nagminnie. I dzieje się tak we wszystkich krajach postkomunistycznych. I co ciekawe - w Niemczech, Austrii, Szwajcarii, Francji i innych krajach, w których gospodarka od wielu dziesiątek lat ma stabilną, dobrą kondycję - sytuacja taka, że ktoś za bezcen pozbędzie się dobrego auta - jest zjawiskiem marginalnym. Ludzie tam inaczej kalkulują wydatki, bo pokolenie, które żyło wierząc w cudowne zjawiska, jest już przeszłością.
WWW.AUTKA.PL - kompleksowa obsługa samochodów
Wałkujecie temat pozornych okazji, więc nie mogłem się powstrzymać: http://www.youtube.com/watch?v=YhY7sz62JBU![]()
dobre)
moze zabrzmi to dziwnie ale mam pytanko na jakich oponach????????????? wychodzi z fabryki alfa 159... felga 16 .... 2008 rok jest jakaś jedna fabryczna czy rożnie to wyglada
chyba 215/55/16
super.... marka opon fabryczna .....potrzebne mi to przy zakupie ...
Pirelli pewnie. A na przyszłość pisz jaśniej i z mniejszą ilością znaków zapytania, to może ludzie będą wiedzieli o co Ci konkretnie chodzi.
"Alfa Romeo ma wszystko, czego potrzebuje: rzesze rozmontowanych emocjonalnie fanów..."
"Od takiej marki jak Alfa Romeo oczekujemy wysmakowanych detali, które zamieniają zwykłą czynność prowadzenia samochodu w celebrację kontroli nad maszyną"
Witam!!!
jest to mój pierwszy post, wiec witam wszystkich serdecznie!!!
Zastanawiam się nad zakupem AR 159 1.9 JTDm 150KM, ponieważ mnie uwiodła niesamowitym wyglądem :-)
Znalazłem coś takiego, http://moto.allegro.pl/s-p-r-z-e-d-a...833732042.html, czy warto pojechać i obejrzeć, może ktoś zna tego sprzedawcę? Naszykowałem listę pytań już :-)
Sprzedana?!
Wysłane z mojego GT-I9000