nie mam żadnych atrakcji na najbliższy zlot, niestety nic nie jest przewidziane, nie miałem czasu żeby cokolwiek zaplanowac :/
nie mam żadnych atrakcji na najbliższy zlot, niestety nic nie jest przewidziane, nie miałem czasu żeby cokolwiek zaplanowac :/
A jakies miejsce np na trafie zeby moc grill rozstawic?
/mv
Możebym też wpadł zobaczyć czym Spocik pachnie, ale faktycznie pasowałoby coś wiedzieć więcej, bo jakbym się stawił z dwójką dzieciaków na parkplatz to niedługiej chwili z nudów obgryzą mi opony. Tak na marginesie to jaka niby ma być pogoda na niedzielę ?
Przy upale stanie na parkingu to ja odpadam.
Sadze ze jeszcze 2-3 osoby z krk tez sie nie wybiora
/mv
Panowie to teraz sobie przypominacie, jak wcześniej był Spot połączony z grillem i było ok 37 samochodów to wtedy się nikt nie pisał a teraz jest zwykły zjazd![]()
Popieram Michalaa o co chodzi??
a tak serjo to kazdy moze cos zorganizowac a reszta napewno sie zjedzie. Ja ostatnio myslalem nad grilem w lesniczowkach ale oprocz grila to atrakcji nie za wiele bo lasy do okola ale mozna to przedyskutowac czy ktos by byl chetny, myslalem tez o zapoze w Roznowie ale tam bedzie cierzko teraz zeby ktos nam miejsce zarezerwowal zeby sie wszystkie autka zmiescily.
Dodano po 20 minutes:
https://www.facebook.com/media/set/?...2004112&type=3
Tutaj mala propozycja miejsca, jakby bylo zainteresowanie moze dalbym rade zalatwic klucze do szlabanu i bysmy autkami zjechali pod samego grila na stawik![]()
Ostatnio edytowane przez dsm ; 11-07-2014 o 17:17 Powód: Dodano
Popieram inicjatywe Mariusza - ale ostatnio trudno o dobrą pogode![]()
Życzę miłego i udanego spocika!
Martusia , Majka i ja dziękujemy wszystkim za miłego spota![]()
Oczywiście nie mogło obyć się od przygód co zaowocowało szybkim spotem na autostradzie A4 w drodze do Tarnowa (MrKrzywy jak się już dowiesz to napisz nam co się tam twojej GT podziało)
![]()
A tutaj fotka z Tarnowa
ps. Myślcie intensywnie nad tą miejscówką na następne spotkanie![]()
Ostatnio edytowane przez bumarc ; 13-07-2014 o 18:48
Bochnia wygrywa konkurs na nadziwniejsze miesce w ktorym odbyl sie spotdzieki bardzo wszystkim za dzis
i czekamy na watek dotyczacy spotow bo pare pomyslow padlo
![]()