Temat: Co tygodniowy spot - pod mostem Milenijnym

Użytkownik Świeżak Avatar madmaxwro
    Mieszka w
    Wrocław
    Auto
    159 SW 2.0 jtdm

Domyślnie

Widzę ze o mnie be ze mnie kolego HyenaHF masz problem to przyjedź w środę o 19 wiesz gdzie i mi to powiedz prosto w oczy a nie walczysz z tematem tylko ciężko cię zrozumieć o co walczysz .Czy mam mieć ramki forum czy nie , nie twoja sprawa , dodam ze ramki są ogólnie dostępne w sklepie na forum dla wszystkich forumowiczów. Temat uważam za zamknięty do środy koledzy pozdro .
    Cytat Napisał HyenaHF Zobacz post

"Alfa jest znana ludziom z Wrocławia" - piękne uzasadnienie, i co z tego? tak samo znana będzie bez ramek. za to będziesz wprowadzał w błąd kogoś, kto jej nie zna.
    po Wrocławiu przejazdem poruszają się również forumowicze spoza tego miasta, im też zagwarantujesz puste pozdrowienia Alfy "widmo"?

wmawiasz mi napięte warkoczyki, a spłaszczasz sprawę wyraźnie kierując się jakimś osobistym honorem.
    Ostatnio edytowane przez madmaxwro ; 16-12-2012 o 23:06

Użytkownik Alfa i Omega Avatar HyenaHF
    Mieszka w
    Oborniki Śl.
    Auto
    Lancia Dedra

Domyślnie

Cytat Napisał madmaxwro Zobacz post
    Widzę ze o mnie be ze mnie kolego HyenaHF masz problem to przyjedź w środę o 19 wiesz gdzie i mi to powiedz prosto w oczy a nie walczysz z tematem tylko ciężko cię zrozumieć o co walczysz .Czy mam mieć ramki forum czy nie , nie twoja sprawa , dodam ze ramki są ogólnie dostępne w sklepie na forum dla wszystkich forumowiczów. Temat uważam za zamknięty do środy koledzy pozdro .
    j.w., ciężko zrozumieć co chcesz przekazać. mowa jest o ramkach, które sn00p przekazał swoim krewnym.

Użytkownik Fachowiec Avatar AirAjti
    Mieszka w
    Lubin
    Auto
    Była 159 Berlina 2.4JTDm '06... aktualnie Tipo 1.4T-Jet z fabrycznym nadtlenkiem gazu

Domyślnie

Rany julek jaka bezsensowna kłótnia. Ramki klubowe może kupić każdy, nie podlega to kontroli żadnemu adminowi, moderatorowi, organizacji rządowych luz pozarządowych, ani nawet międzynarodowych. Kupując ramki nie podpisujemy żadnej umowy, ani nawet słownie nie zobowiązujemy się do przestrzegania jakichkolwiek reguł i regulacji chociażby honorowych.

Ramkę może sobie kupić każdy, założyć na każde auto (nawet VW ) i nikogo nie powinno to w żaden sposób obchodzić, a tym bardziej bezczelnie komukolwiek wypominać takie rzeczy.

Równie dobrze moglibyśmy rzucać mięsem na każdego kto robi jakiekolwiek przeróbki w swoich samochodach. **uj mnie obchodzi, że ktoś "zepsuje" moim zdaniem Alfę montując w niej nieoryginalne ksenony (które najczęściej są nielegalne i cholernie utrudniają życie innym kierowcom) lub "beznadziejne" moim zdaniem spojlery, progi, nakładki, zakładki, wykładki i ciul wie co jeszcze. Samochód należy do swojego właściciela i to on decyduje co zrobi z tym autem. Zdaje sobie sprawę jak dużo forumowiczy robi takie przeróbki oraz widzę na mieście jak dużo jest samochodów (nie tylko AR), które są w taki czy inny sposób "ulepszane".

Wracając do ramek:
    - może ją mieć każdy, nawet posiadacz samochodu innej marki,
    - auto promuje w tej chwili to forum, co pozwoli może jakiejś osobie odnaleźć nasze grono i zarazić "wirusem alfa",
    - **uj Cię to tak naprawdę obchodzi
    I właściwie to ostatnie naprawdę oddaje to, drogi HyenaHF (właścicielu Lancii jak mniemam), co chcą wszyscy powiedzieć Twojej osobie, próbując Cię przy tym nie obrazić.

Jeśli się naraziłem to trudno.
    Obrazić nie chciałem i nie chcę- po prostu męczy mnie wszechobecne czepialstwo o rzeczy, które nie mają żadnego znaczenia, ŻADNEGO!

Jeszcze na koniec- masz Lancię, tak? Więc, teoretycznie, co u diabła robisz na forum Alfy? Żartuję... to jest forum dla wszystkich.
    Ostatnio edytowane przez AirAjti ; 17-12-2012 o 00:42
    Powyższy post został napisany przeze mnie i każde słowo dokładnie przemyślałem- jeśli czujesz się obrażony to znaczy, że albo nie rozumiesz co napisałem, albo osiągnąłem swój cel

"We have to love Alfa, it's the law!" - Richard "Hamster" Hammond

Mieszka w
    Oborniki Śl.
    Auto
    Lancia Dedra

Domyślnie

Cytat Napisał AirAjti Zobacz post
    Rany julek jaka bezsensowna kłótnia. Ramki klubowe może kupić każdy, nie podlega to kontroli żadnemu adminowi, moderatorowi, organizacji rządowych luz pozarządowych, ani nawet międzynarodowych. Kupując ramki nie podpisujemy żadnej umowy, ani nawet słownie nie zobowiązujemy się do przestrzegania jakichkolwiek reguł i regulacji chociażby honorowych.

Ramkę może sobie kupić każdy, założyć na każde auto (nawet VW ) i nikogo nie powinno to w żaden sposób obchodzić, a tym bardziej bezczelnie komukolwiek wypominać takie rzeczy.

Równie dobrze moglibyśmy rzucać mięsem na każdego kto robi jakiekolwiek przeróbki w swoich samochodach. **uj mnie obchodzi, że ktoś "zepsuje" moim zdaniem Alfę montując w niej nieoryginalne ksenony (które najczęściej są nielegalne i cholernie utrudniają życie innym kierowcom) lub "beznadziejne" moim zdaniem spojlery, progi, nakładki, zakładki, wykładki i ciul wie co jeszcze. Samochód należy do swojego właściciela i to on decyduje co zrobi z tym autem. Zdaje sobie sprawę jak dużo forumowiczy robi takie przeróbki oraz widzę na mieście jak dużo jest samochodów (nie tylko AR), które są w taki czy inny sposób "ulepszane".
    chciałbyś usprawiedliwić wszystko i wszystkich? czy ja kogoś obrzucam mięsem?

poddaję w wątpliwość dawanie ramek osobom z PUNKTU WIDZENIA ALFAHOLIKÓW - P O S T R O N N Y M!
    jeśli ramki to rzeczywiście taka hulanka i chcecie je widzieć wszędzie, bo to rzekoma reklama, OK.

chyba nie ma też nic przeciwko ramkom na aucie innej marki, jeśli w środku zazwyczaj jeździ forumowicz?

Użytkownik Romeo Avatar Barus91
    Mieszka w
    Ząbkowice Śląskie / Wrocław
    Auto
    BYŁO: 12xAR BĘDZIE: numer 13 :)

Domyślnie

Cytat Napisał HyenaHF Zobacz post
    chyba nie ma też nic przeciwko ramkom na aucie innej marki, jeśli w środku zazwyczaj jeździ forumowicz?
    Ja mam założone na swoim Stilo. DLACZEGO ? Dlatego, że z tym forum -odkąd tu jestem- czuję się związany, a do Alfy - mam nadzieje - niebawem powrócę a i obeznani w temacie pozdrawiają mnie i w tym aucie widząc ramki. Nie widzę w tym niczego złego.

PS. Do Lancii też możesz sobie założyć - pozwalamy

Mieszka w
    Lubin
    Auto
    Była 159 Berlina 2.4JTDm '06... aktualnie Tipo 1.4T-Jet z fabrycznym nadtlenkiem gazu

Domyślnie

Nigdzie nie napisalem, ze obrzucasz kogos miesem. Ogolnie pozwolilem sobie na male porownania i tyle.
    Uwazam, ze w zyciu sa wazniejsze problemy niz ramka klubowa na aucie nieklubowicza
    Powyższy post został napisany przeze mnie i każde słowo dokładnie przemyślałem- jeśli czujesz się obrażony to znaczy, że albo nie rozumiesz co napisałem, albo osiągnąłem swój cel

Mieszka w
    Oborniki Śl.
    Auto
    Lancia Dedra

Domyślnie

Cytat Napisał AirAjti Zobacz post
    Nigdzie nie napisalem, ze obrzucasz kogos miesem. Ogolnie pozwolilem sobie na male porownania i tyle.
    Uwazam, ze w zyciu sa wazniejsze problemy niz ramka klubowa na aucie nieklubowicza
    przymyka się oko na to i owo to, a jakość marki Alfaholicy spada
    nie wolałbyś jednoznacznego znaku rozpoznawczego, że jak otworzysz gębę do oramkowanego to będzie faktycznie do kogo?

Mieszka w
    Lubin
    Auto

Domyślnie

E tam nic nie spada mimo, ze teraz coraz wiecej osob kupuje AR bo sa tanie jak barszcz i wzglednie juz bezawaryjne... wirus Alfa to wirus Alfa.
    Poza tym mama sn00p'a pewnie sie ucieszy jak jej beda przystojniaki z innych Alf machac

Użytkownik Romeo Avatar Jester
    Mieszka w
    Wrocław/Włodawa
    Auto
    AR 146 1.4 bx

Domyślnie

hyena, pokazałbyś się kiedyś. lancia też do nas przyjeżdża pod most chyba co 2 tygodnie. chętnie bym tą dedre obejrzał
    If you just let me I'll find a way
    To ease your mind and for you to stay
    And I will untie all the ropes
    It's hard for me but believe me, I'm trying.

Użytkownik Świeżak Avatar madmaxwro
    Mieszka w
    Wrocław
    Auto
    159 SW 2.0 jtdm

Domyślnie

teraz juz nie wiem czy zakladac przecierz mam ładne , a tak będe musiał uważac na wszystkie dedry w poblirzu kurcze co robic ?? Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	DSC00743.jpg
Wyświetleń:	135
Rozmiar:	131.9 KB
ID:	80368Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	DSC00734.jpg
Wyświetleń:	138
Rozmiar:	124.5 KB
ID:	80369