No musze sie z tym pogodzic i udzwignac ten ciezarNapisał hajper
![]()
No musze sie z tym pogodzic i udzwignac ten ciezarNapisał hajper
![]()
Ja tam wszystkim zlotowym "staczom" :mrgreen: proponuję trochę się zaktywizować i i ruszyć na gokarty - w końcu kogo jak kogo, ale Alfistów do ścigania namawiać chyba nie trzeba :wink: . Szkoda tylko, że nie Alfami, no ale odpada przynajmniej kontrargument o katowaniu własnego auta. To jak kto byłby chętny? Ja miałem jechać w ten weekend, ale jakby ktoś był chętny to dajcie znać, to przełożę ew. wyjazd do Wawy na 14go - w kupie jeździ się zawsze raźniej ...i taniej :mrgreen:
Ja bardzo chetnie! Swietny pomysl...Napisał JacekK
![]()
Mi tez to pasujeNapisał JacekK
![]()
Ja mam nadzieje ze zalatwie juz wszystkie formalnosci z moja Alfa.Dobija mnie ta biurokracja.Wasze fajne fury juz widzialem teraz chce wam swoja zaprezentowac.Ale czy bedzie mi to dane.Zobaczymy ile znowu w skarbowym mi kaza czekac![]()
A czy godzina jest sztywno ustalona :?:Napisał Reks
Bo gdyby spotkanie było o 18 lub 19 to chetnie bym się pojawił poznać warszawskich alfisti, ale na 20 to ja musze do pracy iść.. :roll:
rigobert Godzina nie jest sztywno ustalona w zasadzie wszystko jest do dogadania
Jacekk Mi to obojetne.. jakie sa cenniki? i gdzie proponujesz? Bemowo?
Mam nadzieję, że dam radę umyć auto przed spotem, bo już smutno wygląda![]()
Ja proponuję Imolę(Piaseczno). Na PolePosition(Bemowo) tor jest pozornie ciekawszy, ale z pktu widzenia kierownika lepszy jest chyba na Imoli. Przede wszystkim szybszy i szerszy - na PP jeździ się raczej jeden za drugim, nie ma gdzie wyprzedzać, na Imoli jest zdecydowanie łatwiej o walkę(i dzwonyNapisał Reks
DD ) a i obsługa pomaga machając flagami gdy ktoś ewidentnie jest wolniejszy.
Na PP karty są bardziej zdławione - szybko zaczyna im brakować "pary" i tak się jeździ na tym "odcięciu". Na Imoli wręcz przeciwnie - jak się wyjedzie na prostą to nabierają skrzydeł aż miło :mrgreen:
Cena za 10 min to 40 zł na Imoli i 35zł na PP. Na PP można też wziąć 15 min za 50zł.