Nie jestem pewien na 100% ale do wersji po FL stosowane są żarniki typu D1S
Nie jestem pewien na 100% ale do wersji po FL stosowane są żarniki typu D1S
Jeden powie D1S drugi D2S inny znów ze h1 a ktoś wyskoczy że R2kolego sprawdzi to bedzie wiedział albo wypowie się ktoś z 166 po FL z xenonem
![]()
Mikellino, w naszej 156 kiedyś też mrugał prawy reflektor.
Żarówki wymienialiśmy ale nic nie pomogło, poleciała wtedy przetwornica - naprawa ok 80zł.
Czyli raczej nie żarnik.Napisał Mikellino
moninika pewno ma rację.Napisał moninika
moninika, a na czym polega naprawa? widzę że są przeróżnego typy i w różnych cenach przetwornice na allegro.
tutaj masz namiary do naprawy, ten sam gościu chyba nam robił - to było jakiś czas temu, ale z opisu zasady podobne - wysyłasz, wycena, naprawa i z powrotem przetwornica u ciebie.
http://www.allegro.pl/item501498491_...a_naprawa.html
Najpierw zamień palniki żeby się przekonać co padło
![]()
Alfa Romeo 75 Turbo 1987
alfa Romeo 75 Turbo America 1990
Alfa Romeo Giulietta 1.6 1983
Alfa Romeo 145 1.4 boxer 1997
Alfa Romeo 155 V6 1996
Alfa Romeo 155 V6 1993 3.0 12V przekładka do 1.8 8v 1995
Dokładnie tak D1S.Przynajmniej takie są w mojej BELLI!!!Napisał sqadak
Ostatnio wymieniałem u siebie rownież z powodu mrugania jednego z żarników.
Stare były firmy OSRAM,ja kupiłem w inter cars-ie żarniki dedykowane do aut grupy vw :shock: za 514zł/para.Jak narazie wszystko śmiga.Ale miałem obawy czy moja BELLA zaakceptuje lekkie zniemczenie!!!
![]()
Dokładnie tak D1S.Przynajmniej takie są w mojej BELLI!!!Napisał sqadak
Ostatnio wymieniałem u siebie rownież z powodu mrugania jednego z żarników.
Stare były firmy OSRAM,ja kupiłem w inter cars-ie żarniki dedykowane do aut grupy vw :shock: za 514zł/para.Jak narazie wszystko śmiga.Ale miałem obawy czy moja BELLA zaakceptuje lekkie zniemczenie!!!
![]()
guciump,
ciekawe - rozumiem że jeśli to żarnik to D1S osrama można dostać nowy za około 100zł
skąd u Ciebie taka cena? 514...