do montazu odkrec obudowe piasty uszczelnienia prawej półosi, tylko uwazaj na pierscien dystansowy, najlepiej wymien go cieknie.
do montazu odkrec obudowe piasty uszczelnienia prawej półosi, tylko uwazaj na pierscien dystansowy, najlepiej wymien go cieknie.
Nie cieknie, to ja go tak zalałem. Jak wyciągałem skrzynię, to przechyliłem i polało się trochę oleju.
Chip tuning, EGR off , DPF off, SCR off, Lambda off , modyfikacja dawki startowej oraz inne.
Więcej informacji: www.conmir.pl, lub Fanpage na FACEBOOK
Trochę o korektach - > Motoblog - wpływ korekt pod obciążeniem
Trochę o DPF - > Motoblog - co warto wiedzieć o DPF
jak byś zamówił sachs tez bys dostał w srodku valeo.
I właściwie tu bym się z tobą zgodził. "Właściwie", bo jak inne osoby przyznają, że to jest częsty problem, to to co napisałeś bierze w łeb.
Druga sprawa, to jeśli zdarza się to nie pierwszy raz i producent nie zmienia ani nie kontroluje dostawcy materiału, to też daje dużo do myślenia o producencie.
Trzecia sprawa, to jeśli ktoś stosuje "planowana nieprzydatność", to powinien to robić z głową, bo może się na tym znacznie przejechać w obie strony.
- - - Updated - - -
Tak, wiem. Tylko cena byłaby innaDla tego kupowałem niejako z pierwszej ręki.
Chip tuning, EGR off , DPF off, SCR off, Lambda off , modyfikacja dawki startowej oraz inne.
Sdero kolejny raz zapierasz sie w swoje ze to lipa i ogólnie do dupy a może to twój błąd przy montażu wyszedł po roku?
Verzonden vanaf mijn iPhone 4S met behulp van Tapatalk
O. Widzę że kolegę sdero spotkało to samo co mnie...
Ja też miałem oryginał valeo, założony w aso. Masakra. U mnie pochodziło trochę dłużej, coś koło dwa lata - w każdym razie już po gwarancji.
Omen, przeczytaj dokładnie i zobaczysz, że nie jest to jednostkowy przypadek.
- - - Updated - - -
Omen, jak widać po przypadku kolegi mateuszszar, są tego namacalne przykłady. I inni też to potwierdzają. Nie wydaje ci się, że jednak nie jest to moje widzi mi się ale rzeczywisty problem producenta ?
- - - Updated - - -
Omen, to też przemawia raczej za moja wersją, a nie za tym, że ja wymyślam jakieś bzdury.
Może tak jak pisze george11 to kwestia montażu. U mnie tez to miało miejsce tylko na świeżo po zapięciu skrzyni.
Przecież samo sie to nie złamie/wyginie i potrzeba do tego kupę siły. Watpię żeby nagle po roku samo sie wygielo i pękło. Coś wcześniej musiało sie stać, a po x czasu w końcu nie dało rady.
Verzonden vanaf mijn iPhone 4S met behulp van Tapatalk