przewaznie kręcenie jedną rączką na " mydełko fa " wtedy się mocno dociska nieczująctego.Napisał piter34
Co do lakieru totalnie NIE polecam, chyba ze dla handlarzy.
przewaznie kręcenie jedną rączką na " mydełko fa " wtedy się mocno dociska nieczująctego.Napisał piter34
Co do lakieru totalnie NIE polecam, chyba ze dla handlarzy.
Fakt, m.in dlatego już się tego oduczyłemNapisał Kayrol
Natomiast, dlaczego nie polecasz tego sposobu renowacji skóry? Przecież ona była kiedyś lakierowana.
Pozdrawiam.
- Rafał
tu masz to co znalazłem http://www.allegro.pl/item504354068_...bra_18kol.htmlNapisał alces1
Było Skromne 156 1.8 TS 144 km i mniej skromne 156SW 2,5 V6 i były powody do mruczenia
Jest klekot 159 SW 1.9 JTD i 136 km i nie ma powodów do mruczenia
ALFA-i każdy dzień jest inny
ten lakier nadaje się na zarysowane, pomarszczone fotele boczki itp, w tym miejscu gdzie ręce mają ciągły kontakt z powiezchnią przyjmuje ciepło, pot , i tarcie. Jak myślisz co się stanie z " lakierem za 8 zyla "
Witam moja kierownica przeszł już 185.000 km i wygląda jak u kolegi ...ale z obu stron, więc to chyba normalne ze ta skóra tak się wyciera.
Niech Alfa będzie błogosławiona, niech każda jej droga będzie wysławiona...
Moja ma 190000km i tez jest powyci, erana.Dokladnie doldi, ze to normalne
witam
przy okazji czytania tego tematu przypomniał mi się ten temat:
http://www.forum.alfaholicy.org/topi...ghlight=fornir
czy ktoś ma jakiś pomysł jak pseudo drewnianą konsolę w AR 156 przeistoczyć w czarną (taką jak na zdjęciu z cytowanego tematu). ta sama czerń marzy mi sie też na kierownicy.
jakieś koncepcje??
pozdrawiam
Ale gdzie dostać taką z "fortepnianową czernią" ?
Drewno jest straszne w AR, auto traci urokw środku.
Całe szczęscie nie mam![]()
I właściwie kto wódki nie pije ten jest wywrotowcem, tak świadomie uszczuplającym dochody państwa - bezideowcem...
drewniana kierownica jeszcze jakoś wygląda ale to "drewno" na konsoli to jakas masakra :?
stąd pomysł na zmiane koloru na czarny fortepianowy. z tym że jak już zmianiać to wszytsko (kierownicę również)
jakieś pomyły??