Te alca sa teraz w tesco w promocji
Sam patrzyłem bo chciałem w tylnej gumę zmienić bo zbiera tyle co kot napłakał. A przednie boschowskie bez zarzutów już długi czas
Alca są fajne i naprawde fajnie zbierają.
Przerobilem już z 10 kompletow jak nie wiecej.
Najwiekszy ich minus jest taki,że zostawiają po jakims czasie smugi(ok miesiaca). Fakt znikają szybko. Ale zaraz po przejechaniu wycieraczką jednak jest chwila gdzie smuga zostaje.
Ja kupuję bezprzegubowe valeo http://www.skapiec.pl/site/cat/2117/...537620#gallery i nie zostawiają w ogóle smug. Nawet po dłuższym czasie.
Też dobrą alternatywą są wycieraczki grafitowe ze spoilerkiem Unipoint. Kosztują około 10-20zł za sztukę a wytrzymują bardzo długo. W poprzedniej Alfie wytrzymały prawie 2 lata![]()
Lutek26, ja polecam wycieraczki bezszkieletowe firmy Maxmaster. W opakowaniu masz około 10 różnych mocowań, które możesz swobodnie wymieniać. NA odwrocie opakowania znajdziesz zresztą pokaźną listę aut do których pasują dane wycieraczki (GT też tam była) Jedna wycieraczka kosztuje ok 30 zł. I całkiem ładnie wyglądają
![]()
Posiadam wycieraczki BOSCH, ciche, dobrze zbierają wodę, mogę polecić. Wcześniej miałem jakiś tańszy zamiennik Aero, który też sobie nieźle radził![]()
Alfa Romeo 145 1.4 TS 16V 99' - była
Alfa Romeo 156 SW Distinctive 1.9 JTD 16V 04' powered by @sdero [conmir.pl] 185KM 370NM - była
Alfa Romeo GTV Lusso 3.0 V6 24V 98' - była
Alfa Romeo 156 SW SportPack 3 2.4 JTD 10V 01' powered by @sdero [conmir.pl] 200KM 400NM -była
Alfa Romeo 156 SW 2.5 V6 24V 02' Distinctive - była
Peugeot 508 SW 2.0 HDi Active 12' - jest
Alfa Romeo 156 3.0 V6 24V 05' Distinctive - jest
Pomyślcie o niej jak o Angelinie Jolie. Słyszeliście, że jest szalona, że jada tylko klej do tapet, ale chciałoby się, prawda?