Podrzucić kwiaty w stylu wrc-taxi.
http://youtube.com/watch?v=gtbpdVrUE5A
Podrzucić kwiaty w stylu wrc-taxi.
http://youtube.com/watch?v=gtbpdVrUE5A
no właśnie nie wiem jeszcze jak dokładnie to ogarnąć gdyż moja gocha jest raczej osoba nieśmiała i trochę boje się aby nie speszyc jej zbyt dużym tlumem... druga sprawa zaraz po mkniemy w gory bo tam zarezerwowalem 3 dni w hotelu spa...oczywiście za pomoc będą jakieś procenty dla was na imprezę po![]()
No to niech ktoś Ci to podrzuci i odjedzie, efekt fajny a w najważniejszym momencie będziecie sami, ja nie widzę większego problemu.
kombinuje kombinuje i tak wymyśliłem: jak będę w łodzi pierwsze co zostawię komuś kwiaty i szampana, po czym udam się sam z Goska załatwić sobie sprawę z mostem na osobności, krótki spacer po parku, daje cynka do gościa od kwiatów że jedziemy i spotykamy się gdzieś na jakimś placu czy coś ten deseń (najpierw my, później wy się pojawiacie , obstawiacie nas w kółko Alfami (jak ktoś wyżej pisał),stresiku nie będzie gdyż powiem jej że jedziemy na spota, ktoś mi poda kwiaty, zrobię swoje (będzie zaskoczona) i teraz o ile się zgodzi :-? druga osoba otworzy szampana razem się napijemy, chwile pogadamy, odwdzięczę się i zmykamy w góry... a wy idziecie opijać nasze magiczne "TAK" Co wy na to? pytanie tylko czy jest szansa na pojawienie się kilku samochodów by zrobić koło?ale to juz pozostawiam wam, niestety nikogo nie znam z tamtego regionu, dobra okazja do poznania się... Wybranka jest równie zagorzałą Alfistką co ja więc powinno się jej spodobać...
I to byłaby ostateczna wersja wydarzeń pod warunkiem że będzie kilka samochodów, jak już wcześniej wspominałem...
Ewentualnie jeżeli będzie potrzeba napiszę na Alfisti Łódź...
Moge wpaść i poryczeć - daj znać na PW detale. Twój scenariusz mi się podoba ale dodałbym trochę dymu i wybuchów....
Jak coś to również chętnie wezme udział!
Wysłane z mojej Nokii 3310
za pomocą Tapatalk 2
Jeżeli zaliczę kolokwium z anatomii to też chętnie wpadnę tylko bym też potrzebował info kiedy o której i mniej więcej jaki plan ;p
Plan taki jak wyżej opisałem, data napewno 16/11/2013 (sobota) w godzinie do dogadania ale nie poźniej niż 15...
sądze że musielibyście się spotkać gdzie razem i wszyscy na tak zwane hura podjechac i otoczyc nas kółkiem jak my bedziemy już stali w umówionym miejscu( czekam tylko na propozycje miejsca bo jak pisałem nie jestem z Łodzi i nie znam miasta.
Ja też postaram się być i czekam na bardziej szczegółowe informacje![]()
zaproponujcie jakaś miejscówkę najlepiej gdzieś w niedalekiej okolicy parku... Będąc w parku zatrzymam się na ul.parkowej , widzę obok jest spory parking przy pasażu(mapy google) ale cholera nie będę się oświadczał na parkingu jak jakiś rumun... chyba że to jedyne miejsce gdzie można wykonać opisany wyżej manewr...
Ostatnio edytowane przez demonobiker ; 31-10-2013 o 18:50