Grartlacje showtime, felgi pierwsza klasa :wink:
Pozdr. Tiga
Grartlacje showtime, felgi pierwsza klasa :wink:
Pozdr. Tiga
Piękne, naprawde zazdroszcze, widze, że chyba chcesz zrobić 501 egzemplarz z serii 500 ;D
to jest to. jak już kupywać to takie jakie sobie człowiek wymarzył! gratki i strzelaj foty jak najszybciej![]()
1997 Alfa Romeo 155 2.0 16v
2000 Subaru Forester S-Turbo
2002 Opel Zafira OPC
1999 Volvo V70
gratulacje Kolego![]()
tez mam takie w swojeji oponki 215/40...
powiem szczerze, wyglada super, ale trzeba miec nerwy ze stali zeby jezdzic po naszych drogach na takim kole :!:![]()
jesli jezdzisz wokol swojego podworka to jeszcze mozna sie na cos takiego porwac, ale jesli duzo podrozujesz po kraju to wspojczuje...
rzeczywiscie to piekny model, najlepszy do 145 :mrgreen: osobiscie podobaja mi sie jeszcze felgi od qv po lifcie, sa chyba jeszcze bardziej unikatowe niz te zendery...
Jest Fiat Tipo SW Lounge 1.4 t-jet
Była 166 FL 2.4 JTD R5 10v Black Metallescente
Była 145 1.4 TS Edizione Sportiva
kurcze niesamowite, Pan od ktorego kupilem felgi okazal sie prawdziwym swietym mikolajem
otoz postanowilem ze dzis wieczorem bujnę sie do Radomska je odebraczadzwonilem godzinke wczesniej do goscia ze przyjade
ale okazalo sie ze nie zdazyl juz podjechac do wulkanizacji zeby zdjac kapcie z felg
przyjechalem i powiedzial ze nie dal rady zdjac bo bylo za pozno
i dostalem felgi z kapciami za 750 zl
oponki 4 x DUNLOP 205/40/16 po 4 mm bieznika ;D
coz za prezent...a felgi juz są u mnie
![]()
Cóż, w zwiazku ze sprzedażą samochodu felgi chcialbym sprzedac za tyle ile kupilem doliczając koszt paliwa po odbiór, czyli za 800 zł oddam od ręki. Odbior osobisty w Krakowie lub wysylka DPD.
Za 800 zł z oponkami tymi ktore są zalozone. Cena chyba dobra - jacys chetni?
Ogłoszenia zamieszczamy w "Bazarze".![]()