Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 27

Temat: podniesienie mocy w giulietta qv

Użytkownik Znawca Avatar rybakmj
    Mieszka w
    Grajewo,podlasie
    Auto
    Kia Sportage 1.6 PB 177km

Domyślnie

amgrs6,a jeździłeś kiedyś 300 konnym przednionapędowym ,dosyć lekkim autem ? Bo według mnie trzeba sporej wprawy by takim autem jeździć bezpiecznie.Kiedys przejechałem się A3 2.0 TFSI 290km i zdałem sobie sprawę,że to niebezpieczny samochód jak na moje umiejętności ,a nie jeżdzę 100 konnymi autkami.No chyba ,że zamierzamy sobie "pyrkać" na małych obrotach,ale wtedy po co tuning.

Zrób program ( o ile to wszystko nie ściema) i będzie cacy.Ja bym się bał swojej pani dać takiego 300 konnego potworka na co dzień.Tym bardziej w deszcz czy śnieg.

Takiej mocy powinien towarzyszyć napęd AWD,lub chociaż spora masa auta,ale to tylko moje skromne zdanie.

amgrs6
    Gość

Domyślnie

dziękuje,
    postaram się to odszyfrować mój ang jest kiepski hehe jakby był niemiecki lub włoski to taak , ale od czego jest google tłumacz może odszyfruje coś nie coś

- - - Updated - - -

300km na przód jeszcze nie , s3 latałem ale ona miała quattro , a co do mojej pani , to wolałbyś z nią nie wsiąść do mojego rs-a hehe ja z nią nie latam raz mi wystarczyło , ale jak to kobieta , jak sobie coś usra w głowie to wytłumacz takiej, może powinienem się zapisać na forum jakiś uzdrowicieli żeby moją panią uzdrowić hehe, ale tak na poważnie to program zrobię na pewno tylko nie wiem jeszcze gdzie , na pewno nie jaką tunig box!! wydech też ,jej koleżanka ma Vw golf VI gti i ona nie chce być gorsza i pozostawać w tyle, także hasło mi rzuciła 300ps , jak nie to odchodzi hehe

Użytkownik Alfa i Omega Avatar milleniusz
    Mieszka w
    Wawa
    Auto
    Giulietta 1.4 MA

Domyślnie

Twój polski też jest kiepski. Niewątpliwie taki styl uwiarygadnia narrację, pakiet Audi AMG RS600 kolekcjonerski oraz plany tuningowe odnośnie QV-ki. Merytorycznie może dodam, żeby koniecznie wrzucić niebieskie paski diodowe pod progami. (:
    ___

amgrs6
    Gość

Domyślnie

to może mi zdradzisz gdzie takie diody mogę kupić to się powołam na ciebie to może jakiś rabat uzyskam bo pewnie trochę już ich zakupiłeś , a jak nie potrafisz czytać to nie czytaj i nie udzielaj się bo widzę że wiedze to ty masz , ale nie w tym o co prosiłem żeby mi ktoś doradził tylko w dostrajaniu jakimiś diodami progi , moze ty w obi pracujesz i jestes na etapie ubierania i przystrajania choinek i pomyliłeś fora ??

Użytkownik Rowerzysta Avatar b0rn20wn
    Mieszka w
    Kraków
    Auto
    Alfa 156 2.5 V6 2001

Domyślnie

Cytat Napisał milleniusz Zobacz post
    Twój polski też jest kiepski. Niewątpliwie taki styl uwiarygadnia narrację, pakiet Audi AMG RS600 kolekcjonerski oraz plany tuningowe odnośnie QV-ki. Merytorycznie może dodam, żeby koniecznie wrzucić niebieskie paski diodowe pod progami. (:
    Nie no pomagasz koledze po całości... Myślałem, że od tego jest forum żeby pytać i dostawać odpowiedzi a nie: a pewnie sobie tylko wymyślasz, na pewno nic nie będziesz przerabiał (bo ja bym nie tuningował to inni też nie...), szkoda mojego czasu na sensowną odpowiedź... A czy ma RS6 czy nie to nie wnikam bo do portfela nikomu nie zaglądam.

Użytkownik Znawca Avatar rybakmj
    Mieszka w
    Grajewo,podlasie
    Auto
    Kia Sportage 1.6 PB 177km

Domyślnie

Nie wnikam czy ktoś ma to czy tamto,ale jesli zadajemy pytanie,to nie koniecznie musimy od razu mówić co mamy w garażu itp.RS6,e 124 AMG500 w kolekcjonerskim stanie,sam przyznasz ,że to pobrzmiewa naciągająco.Może i ten ktoś to ma.Ja wiem tylko jedno: gdyby mnie było stać na takie auta,to dla mojej zony kupiłbym albo jakiegoś caymana ( jesli mówimy o samym lansie),albo dobrego suva,no ewentualnie bmw 1 coupe 123,bo własnie w takich autach kobietki z zamożnych rodzin się lubują.Taki hot hacht w stylu giulietty raczej kupuje klasa średnia niższego szczebla ( raczej nie dla kobiety),a ich z całą pewnością nie stać na rs6,chocby i uzywanego ( gigantyczne koszty utrzymania).
    Ostatnio edytowane przez rybakmj ; 20-11-2013 o 10:23

amgrs6
    Gość

Domyślnie

witam , i odrazu chciałbym zaznaczyć że nie napisałem co mam w garażu żeby się pochwalić tylko odpowiedziałem na głupią odp P.Milleniusz "że on by sobie kupił m3 niż tuningował QV" dlatego odpisałem mu że ja nie będę jeździł , nie mam zamiaru komuś czego kolwiek udowadniać bo po co, i jaki to ma sens ? nawet jak bym udowodnił to co to zmieni jak już mnie i tak odgórnie potraktował i wyśmiał ... ludzie po to jest forum żeby pytać , a jak się nie ma ochoty na normalną odp to po co odpisywać i się wypowiadać , jedyna sensowna opd tu padała i naprawdę pomogła, a to czy ktoś ma ochotę wydać trochę pieniędzy na coś co mu się PODOBA to odrazu jest jakaś głupia riposta ,przecież ja nikogo nie wyśmiałem że ktoś jeździ Alfą 1.4 golasem w wersji SOCIAL AUSSTATUNG . nie będę już ciągnął tego wątku bo konkretów w PL nie znajdzie się ( no chyba że bym sobie chciał diodami po oklejać ) dziekuję klubowiczowi Method za linka z forum z tematem podniesienia mocy w QV do 300km .
    Ostatnio edytowane przez amgrs6 ; 20-11-2013 o 10:59

Użytkownik Alfa i Omega Avatar milleniusz
    Mieszka w
    Wawa
    Auto
    Giulietta 1.4 MA

Domyślnie

Cytat Napisał b0rn20wn Zobacz post
    Nie no pomagasz koledze po całości...
    Luzik, może przesadziłem, już wam nie przeszkadzam. Trochę mi nie pasował gimnazjalny styl i obnoszenie się lansiarskimi autami. I to nie chodzi o zaglądanie komuś do portfela, tylko właśnie o ten dziwny dysonans. Ale może on wynika z czego innego. Pozdro i szerokości.
    ___

Użytkownik Świeżak Avatar serial
    Mieszka w
    Katowice
    Auto
    była Giulietta 1.4 170 Sport; jest Stelvio Super 200

Domyślnie

Cytat Napisał rybakmj Zobacz post
    Nie wnikam czy ktoś ma to czy tamto,ale jesli zadajemy pytanie,to nie koniecznie musimy od razu mówić co mamy w garażu itp.RS6,e 124 AMG500 w kolekcjonerskim stanie,sam przyznasz ,że to pobrzmiewa naciągająco.Może i ten ktoś to ma.Ja wiem tylko jedno: gdyby mnie było stać na takie auta,to dla mojej zony kupiłbym albo jakiegoś caymana ( jesli mówimy o samym lansie),albo dobrego suva,no ewentualnie bmw 1 coupe 123,bo własnie w takich autach kobietki z zamożnych rodzin się lubują.Taki hot hacht w stylu giulietty raczej kupuje klasa średnia niższego szczebla ( raczej nie dla kobiety),a ich z całą pewnością nie stać na rs6,chocby i uzywanego ( gigantyczne koszty utrzymania).
    Podpisuję się pod tym

Użytkownik Ogier Avatar Wieri
    Auto
    MiTo QV

Domyślnie

@amgrs6

Rozmawiałem z chłopakami z Bestperformance (Częstochowa) i mówili, że Supersprint nie słynie z dobrej jakości i precyzji wykonania.