A kogoś bliżej mnie polecisz?
A kogoś bliżej mnie polecisz?
zagadaj do kolegi ranczer - on siedzi w temacie to poleci ci kogos z twojej okolicy
Chip tuning, EGR off , DPF off, SCR off, Lambda off , modyfikacja dawki startowej oraz inne.
Więcej informacji: www.conmir.pl, lub Fanpage na FACEBOOK
Trochę o korektach - > Motoblog - wpływ korekt pod obciążeniem
Trochę o DPF - > Motoblog - co warto wiedzieć o DPF
Bo kiedyś firma Garrett zrezygnowała z produkcji zestawów naprawczych i przeszła na politykę oddawania starych turbin w zamian za nową ze zniżką. Na rynku zabrakło części i tajemnicą poliszynela było to, że naprawiano turbiny stosując części zamienne z odzysku. Chwilę po tym na rynku pojawiły się też zestawy naprawcze marnej jakości. Teraz sytuacja jest o wiele lepsza i stosując odpowiednie zestawy firm trzecich można zregenerować turbinę, która nie odbiega stanem od turbiny nowej. Nie mniej na rynku dalej są zestawy, które są do D. Trzeba wiedzieć co wybrać.
Chip tuning, EGR off , DPF off, SCR off, Lambda off , modyfikacja dawki startowej oraz inne.
Dzieki @sdero - zaraz wyśle zapytanie do weloo
- - - Updated - - -
tak apropo to moja chyba ma zmienną geometrieczy to da się jakoś zrobić ? weloo sobie poradzi ???
- - - Updated - - -
wwydaje mi się ze to turbina
Spokojnie, poradzi sobie![]()
no to piękniekontakt nawiązany.... dzięki
![]()