Jakby co to mam dwa takie łączniki JGR na przód (jeszcze na gwarancji) do odstąpienia po cenie fabrycznej (po 22 zł + koszt przesyłki).
Jakby co to mam dwa takie łączniki JGR na przód (jeszcze na gwarancji) do odstąpienia po cenie fabrycznej (po 22 zł + koszt przesyłki).
dobre sa te JRC czy tam JRG ?
czy reklame robicie komus![]()
Czytałem, że sa dobre i dlatego je kupiłem. Niestety za późno je zamówiłem i jak przyszły i dostarczyłem do mechanika to już miałem wymienione (na TRW) i tylko dlatego mogę je aktualnie odsprzedać.
Tak więc opinie mają dobrą, ale lepiej niech się wypowiedzą Ci, którzy używają tych łączników (JGR) już dłuższy czas.
dzieki za rzetelna odpowiedz
jesli nie sa takie zle chetnie je odkupie
Ja mam JGR od roku. Jest OK. Nie wiem ile na nich zrobiłem
Jak chcesz o nich opinii to poczytaj o nich w necie. 3/4 to pozytywne opinie. Tylko jedna rzecz - należałoby też wymienić czy mieć w dobrym stanie gumy stabilizatora.
No to oczywiste, jak stabilizatorlata w rękach to łączniki tego nie zniwelująjak ktoś sam robi to koszty zamykają się do 100zł i nawet na piwo zostanie. A wymiana gum daje spokój ba lata raczej.
Wysyłane z mojego Xperia Neo V za pomocą Tapatalk 2
JGR- mega tanie, i dobreza cene lemfordera masz 3X JGR, jeżeli jestes w stanie wymienić sam, to wybór jest prosty....
pomoze mi ktos skompletowac na przod
wszystkie rzeczy - laczniki, drazki, koncowki drazkow itp itd
jak to w miare tanie jest to wszystko powymieniam
moze pomysle tez nad wymiana tylu, bo dziwnie podskakuje na wybojach, tak 'zarzuca lekko
zrobi ktos fajna oferte na wszystko ? i nie naciagnie przy okazji
skoro laczniki JGR sa ok ,to moze reszte tez z JGR ?
Ostatnio edytowane przez lolecki ; 19-03-2014 o 23:49
Z tego co mi wiadomo JGR robi tylko łączniki. Mówiąc wszystkie rzeczy rozumie się wahacze także? Najpierw pojedź do jakiegoś dobrego mechanika, z konkretnym sprzętem aby sprawdził co i jak, a dopiero później zastanawiaj sie co kupić i z jakiej firmy![]()