????
????
dokręć koła
a poważniej to jakoś trudno mi sie przychylić do tego ze to półosie , rozumiem tarcze mogły sie pozginać od ciepła-zimna, ewentualnie piasty się pozginały, skąd werdykt że półosie, ?
chyba że jak piszesz dawałeś w pi....e ? ale półosie? to chyba giulietta jest dla emerytów, nie dla średniej klasy średniej chłopo-robotników?
niestety nic nie moglismy wyczuc podczas przegladu....problem nagle znikl i nie mam pojecia jak to mozliwe...
identyczne objawy jak w tamtym roku poczym bylo stwierdzone ze poloski z wahaczami...i to bylo realne bo gumy od polsiek byly popekane i smar wyciekl...
tym razem wszystko jest suche, nie ma wyciekow wiec ani ja ani oni nie maja pojecia co to moglo byc szczegolnie jak teraz nic sie nie dzieje...
Oj ta Julka czasami to ma chyba okres![]()
nie no porazka zyciowa![]()
to wszystko przez zle cisnienie w oponach i wyjezdzony profil opon...
oczywiscie w oponach cisnienie sprawdzam raz na jakis czas ale tym razem minelo juz troszke...prawy przod lewa miala 1.7, prawa 2.0 i tylnie kolo 1.9 ( na lewej prawej chyba mi ktos upuscil tlenu bo nakretki nie bylo, ktos sobie jaja robil chyba)
opny zimowe ktore zalozylem w tym roku to tylnie nie maja profilu a przednie juz po 3 sezonie bardzo slabo wygladaja... w ostatnim sezonie do czerwca jezdzilem![]()
tak czy tak po wyrownaniu powietrza do 2.3-2.4 praktycznie wszystkie problemy znikly![]()
Ja uparcie mowilem w warsztacie ( bo sugerowali ze powodem moga byc opony ) ze opony to na pewno nie poniewaz tak samo bylo kiedys i poloski byly tego powodem... no ale to tak jak z Julka, czlowiek kieruje sie uczuciami zamiast rozumem haha![]()
Ostatnio edytowane przez Jabolek ; 25-02-2014 o 04:33
Co drugie tankowanie sprawdzaj cisnienie![]()
Polecam
Wysłane z mojego GT-I8190 przy użyciu Tapatalka