Super
wielkie dzięki powiedz tylko gdzie w jakim miejscu mam was umówić żeby nie było żadnego kłopotu dla Ciebie
Super
wielkie dzięki powiedz tylko gdzie w jakim miejscu mam was umówić żeby nie było żadnego kłopotu dla Ciebie
nie wiem czy doszła wiadomość bo jej nie widzę nie ogarniam jeszcze trochę tego forum : podaje nr. tel do tego gościa
786278531
Bardzo wielkie DZIĘKUJE dla chłopaków ze śląska(bart85 oraz klimas85) za sprawdzenie auta dla kimasa 85 i za pomoc dla bart85 w zaoszczędzonych nerwach czasu i stresu jaki by mnie spotkał na miejscu po ponad 400 km
jestem waszym dłużnikiem pozdrawiam Andrzej
to podziel sie co bylo nie tak![]()
sam nie widziałem ale z jednym alfaholikiem rozmawiałem telefonicznie on był tak dobry i sprawdził dla mnie ten ,,RARYTAS" jak to jest w opisie.
Cale drzwi tył do wymiany nie widać tego na zdjęciach ale ponoć ktoś w nie przywalił i powyginał teraz ,,zamknięte na stałe"żeby ich nie otwierać , lakier do dość konkretnej polerki z zaprawkami środek zaniedbany i najgorsze to to że leje olejem na wszystkie strony i tak naprawdę to mówił mi że nie wie gdzie znajduje się wyciek bo był cały osmarkany olejem od spodu jedyny plus to całkiem niezłe zawieszenie więc cena + naprawy to wyszło by pewnie ponad 13 tysia zdecydowanie nie na moje nerwy dlatego jestem bardzo wdzięczny za sprawdzenie i pomoc
z drugiej strony gadałem z facetem tel.na temat auta i na następny dzień zmienił cenę ogłoszenia o 500 zł do góry a na miejscu powiedział ze to auto kuzyna i takie tam bzdety aby uciec od wstydliwych uwag oglądających
nie wiem jak bym się zachował na miejscu jak bym gonił ponad 400 km i zastał to auto bez ,,wkładu finansowego" na miejscu![]()
no to dobrze w sumie, lepiej sobie odpuscic niz sie wk....c pare dni po zakupie ze x rzeczy uwalone.
ja wszystko potrafię zrozumieć i nie było by problemu jak w opisie zostały by dodane wszystkie usterki jak by facet telefonicznie choć powiedział że jest tam parę spraw do naprawy a tu nic mimo że mówiłem i wspominałem nie jednokrotnie że mam naprawdę kawał drogi i widzę że nadal ,,RARYTAS" jest na sprzedaż na jednym z portali![]()
Też nie rozumiem takich ludzi. Chodzi o zwykłą uczciwość. Widać niestety, mało uczciwych ludzi....
Jest 166 3.0 V6 24v Distinctive
Jest Fiat Tipo SW Lounge 1.4 t-jet
Była 166 FL 2.4 JTD R5 10v Black Metallescente
Była 145 1.4 TS Edizione Sportiva
Zapomniałem Ci powiedzieć telefonicznie ze jeszcze prawy tył był uderzony bo miernik "sama szpachle" wykrył![]()