fakt, masz racjeNapisał kaiowas
to nie golf
![]()
fakt, masz racjeNapisał kaiowas
to nie golf
![]()
Jurajski Klub Alfa Romeo
www.jkar.org
Warsztat samochodów włoskich
www.flar-ital.pl
Dorabianie części, elementów itp na zamówienie - kontakt PW
Popychacze do tego silnika sprzedaje po 38zł szt - Oryginały oczywiście no i najlepiej wymieniac wszystkie albo nie wymianiac nic i troche sie pomeczyc z stukami.......
wiesz, sam już nie wiem... wczoraj trochę się bawiłem z autem, wykręcałem świece do czyszczenia bo puściła mi uszczelka i 2 zalane byly olejem, do tego stopnia że nie równo chodził, czyszczenie - komp, adaptacja, olej pod kreske, dzisiaj zrobiłem 100km przy bardziej dynamicznej jeździe i powiem wam że nie było żadnego klekotu, jedynie drobne świsty pasków... więc sam już nie wiem co jest z tym silnikiem...Napisał kaiowas
Poza tym trochę martwią mnie gwizdy na zimnym silniku, zupełnie nie mam pojęcia co to może być
Ogólnie to w pierwszej kolejności wymieniam w weekend świece z kablami bo są już w tragicznym stanie, nie bardzo ma ochotę kręcić na obroty... a później ewentualnie popychacze, myślałem że koszta będą większe - 38zł za sztuke i 200 za wymiane to jeszcze nie majątek
Rozrząd robiłem jakieś 10kk temu i mechanik nic nie mówił o popychaczach itp, jedynie co to strasznie się na te świece żalił![]()
W najlepszym wypadku ok. 800zł, to chyba trochę sporo jak na próbę wyeliminowania stukania, które nie wiadomo skąd się bierze ani co powoduje, że zanika :?
btw. ahhh te tsy![]()
czasem na zimnym łożysko oporowe potrafi troszke pogwizdać ..Napisał provokator
Jurajski Klub Alfa Romeo
www.jkar.org
Warsztat samochodów włoskich
www.flar-ital.pl
Dorabianie części, elementów itp na zamówienie - kontakt PW
no dlatego narazie czekam na dalszy rozwój sytuacjiNapisał puotek
) do aż takich wyrywnych nie należę
![]()