Jeżeli taki chipbox zmienia mapy i zakładamy że zrobił to dobrze (powiedzmy bezpiecznie, pomijam kwestie sprawności samochodu itp itd) to będzie to niebo lepsze rozwiązanie niż jakikolwiek box wpinany w listwę, oszukujący ciśnienie na railu.
Jeżeli taki chipbox zmienia mapy i zakładamy że zrobił to dobrze (powiedzmy bezpiecznie, pomijam kwestie sprawności samochodu itp itd) to będzie to niebo lepsze rozwiązanie niż jakikolwiek box wpinany w listwę, oszukujący ciśnienie na railu.
KODOWANIE KLUCZY (Giulia Stelvio 159 inne)
Konwersje USA->EU
UPDATE MAP DO NAJNOWSZYCH 2023 (1,2,3 generacja), również z rynków USA
KODOWANIE (używanych) RADARÓW ACC/DASM, BLISSów, zmiana radia i aktywacja AA/CP offline
Zgadza się w 100 %. niedawno zrobiłem delikatny remap i różnica jest zdecydowana w stosunku do tego boxa do obd.
No i wiem, że mam ustawione bezpieczne parametry.
Dzis dzwoniłem do proracing, że chcę oddać tego boxa a gość przez telefon powiedział, że po 3 miesiącach nie da rady, do 10 dni jest zwrot. Przypomniałem mu że odesłałem im boxa po tygodniu a oni mi zmienili program na niby mocniejszy. po testach drogowych dalej jest chu... warty. Jak mu powiedziałem że to zwykła wyje... którą mi zapodali i że jesli się nie dogadamy to opisze to na forach to gościu mi sypnął przez telefon " to narazie " i rzucił słuchawką.
Profesjonalne podejście firmy Proracing
Każdemu odradzam tego boxa. Placebo 100%
Sorry, bo sie na to patrze od początku tego tematu i wracając do początku.
Ta firma ma boxy do alf +25 koni,
do Fiata Coupe +25 koni http://allegro.pl/chiptuning-fiat-co...156458832.html
do Seicento http://allegro.pl/chip-tuning-box-25...149284730.html, a kiedyś mieli do malucha +25 koni. O ile w Coupe to nie jest osięgniecie to z Seicento 0,9 to już sztuka, kumpel jak robił cieniasa sportinga do KJSów wpakował worek kasy i tylko 18 doleciało, a tu taki efekt.
Trzeba być kompletnym bałwanem żeby od kogoś takiego kupować co kolwiel. Znam jednego idiotę który sobie to sprawił do Laguny II i był tak tępy że dodatkowo się chwalił. A ponieważ to osoba która robi z 6 tysięcy na rok jak ciapa nie zauważył że ciągnie lepiej do 2500, a potem w ogóle.
Co do mierzonych czasów, to ostatnio stało obok mnie dwóch jegomości i sobie dyskutowali, ogólnie wszystko wiedzieli o wszystkim, w końcu jeden z nich kupił samochód ale chyba coś ma zrobione bo katalogowo ma 7,2 do stówy i 230 km/h, a jak mierzył zegarkiem to mu wychodziło 6,3 i 250. I czar prysł